PASSATGE MULET, 4 - 08006 - BARCELONA - TEL. 93.237.86.59 / cegracia@cegracia.cat

VIATGE D’ESTIU CONVENI CEG-MUZTAG – KYRGYZSTAN

By 3 gener, 2019CEG, Destacat

Un any més ens plau presentar-vos un programa de viatge, aquest cop per l’agost de 2019 del Conveni CEG-MUZTAG.

Per aquest agost de 2019 el projecte és anar al Kyrgyzstan. El motiu principal es poder admirar de ben a prop la bellesa dels paisatges muntanyencs del Tian Shan, arribant al peu mateix dels gegants Khan Tengri (7010 m) i Pobeda (7.439 m), seguint la glacera Inylchek Sur, conèixer la gent que habita aquells paratges i també els monuments, es poden veure dels temps de la Ruta de la Seda.

 

 

També, com altres anys, hem plantejat en les mateixes dates una faceta més turística del viatge, per qui vulgui conèixer el país des d’un aspecte més relaxat, fent coincidir diversos dies recorregut amb el grup de trekking.

Us adjuntem dos arxius PDF amb els programes citats.

KYRGYZSTAN.

KYRGYZSTAN amb trekking.

 

Si algú està interessat ja pot fer la reserva mitjançant la paga i senyal, tal com s’indica més avall. Penseu que les places són limitades i s’aniran cobrint conforme es facin les reserves:

Cal ingressar 400 € per persona. Tothom que vulgui assegurança per despeses de cancel·lació cal que afegeixi 58 € pels qui facin el trekking i 50 € pels qui desitgin fer l’opció més turística. Cal fer-ho al moment de fer la paga i senyal.

Al fer l’ingrés caldrà posar com a referència el nom i cognom (el que apareix al passaport) + Kyr + TRK o TU (en funció si s’opta pel viatge de trekking –TRK- o el de turisme –TU-). Es necessita per identificar qui fa la reserva i per la plaça dels vols.

Qui no hagi participat mai en un dels programes del conveni CEG-Muztag, caldrà també que enviï per correu electrònic a se.gatzumnull@gatzum el nom i cognoms (tal com figuren al passaport o DNI), l’adreça postal completa i adreça electrònica, el número de DNI i el telèfon de contacte.

Podeu fer els ingressos a qualsevol dels comptes  que indiquem:

La Caixa –  ES03 2100 1394 2502 0007 0668

BBVA – ES90 0182 6959 1002 0006 5509

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra. política de cookies, premi l'enllaç per a més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies