Al GIE (Grup d’investigacions espeleològiques) ens centrem en la pràctica de l’espeleologia i el descens d’engorjats.

El descens de barrancs és una activitat que es practica normalment, entre maig i octubre degut a que és principalment un esport aquàtic, encara que els barrancs secs estan tot l’any per anar practicant.

Pel que fa a l’espeleologia, a la secció practiquem preferentment l’espeleologia vertical tant en la vessant purament esportiva, on portem a terme sortides continuades a diferents cavitats, com en la vessant més científica, participant en campanyes d’exploració a sistemes que encara avui en dia s’estan explorant.

GIESortides
25 juliol, 2023

GIE – Travessa Sistema d’Alba – 29/30 de juliol

Data: 29/30 de juliol de 2023 Lloc i hora de trobada: Farem un grup de…
GIESortides
17 maig, 2023

GIE – Barranc de l’Aeri de Montserrat – 3 de juny

Data: 3 de juny de 2023 Lloc i hora de trobada: Farem un grup de…
GIESortides
10 maig, 2023

GIE – Avenc del Llest – 10 de juny

Data: 10 de juny de 2023 Lloc i hora de trobada: Farem un grup de…
GIESortides
10 maig, 2023

GIE – La Cova Urbana de Tarragona – 4 de juny

 Data: 4 de juny de 2023 Lloc i hora de trobada: Farem un grup de…
GIESortides
27 abril, 2023

GIE – Avenc Font i Sagué i avenc dels Topògrafs – 20 de maig

 Data: 20 de maig de 2023 Lloc i hora de trobada: Olesa de Bonesvalls. Farem…
GIESortides
21 febrer, 2023

GIE – Salt del Sallent d’Olot i Salt del Sallent de Rupit – 11 i 12 de març

 Data: 11 i 12 de març de 2023 Lloc i hora de trobada: Farem un…

Formació

També, seguint la línia formativa del club, duem a terme cursets d’iniciació a l’espeleologia i al descens de canons i engorjats, per a donar a conèixer aquests esports i potenciar-los, ensenyant les tècniques necessàries per a l’autosuficiència dels practicants de manera que puguin dur a terme la pràctica d’aquest esports amb total seguretat.

Material i bibliografia

La secció compta amb material col·lectiu (cordes, equips, etc.) per a la pràctica de l’espeleologia i el descens de canons i que els membres de la secció tenen a servei de préstec. També disposem d’una biblioteca de documentació amb guies, topografies i llibres de tècniques que complementen el patrimoni de la nostra secció.

Calendari del cicle de sortides

Tenim un calendari de sortides de cicle amb propostes molt sucoses i per a tots els nivells, el funcionament és senzill, per a cada sortida s’enviarà un correu electrònic als socis membres de la secció amb un formulari d’inscripció i una descripció de la sortida, nivell necessari, dates, etc. Si no ets soci, pots posar-te en contacte amb nosaltres tac.aicargecnull@eig i t’animem a fer-te soci, ja que gaudiràs de descomptes, accés al préstec de material, i molts avantatges més.

Des de la secció organitzem cursos de formació d’iniciació i perfeccionament d’espeleologia i descens de barrancs. També fem monogràfics i jornades de tècniques de seguretat.

Contacta amb la gent de la Secció GIE.

  CLUB EXCURSIONISTA DE GRÀCIA com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat de donar resposta a la teva consulta o petició. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de Privacitat.
  He llegit i accepto l'Avís Legal i les condicions contingudes en la política de privacitat sobre el tractament de les meves dades per a gestionar la meva consulta o petició.

  83
  SORTIDES
  268
  ACTIVITATS
  37
  XERRADES
  439
  AGRUPACIONS