Skip to main content
En el marc de la celebració de la 40a edició de la travessa Matagalls-Montserrat hem preparat una exposició que la inaugurem el dia de la sortida de la MM’19 a l’Ajuntament del Brull i que estarà exposada a la seu del Club i altres espais que anirem publicant.
Amb imatges, objectes i panells, intentem explicar la Travessa Matagalls Montserrat, la MM. De l’origen, el recorregut i els parcs naturals. De les sensacions. Del reglament, els controls de pas i els avituallaments. De com és la sortida i l’arribada. Del repte. De com ha evolucionat la tecnologia, les inscripcions, la indumentària i l’equipament. De l’organització. Amb dades estadístiques de participants i horaris de totes les edicions. De l’impacte a la premsa i la sostenibilitat. Amb dates claus i llocs emblemàtics. De les samarretes, els dorsals, trofeus, els cartells i les polseres. Dels senyals. De qüestions mèdiques. Dels participants. D’en Carles Albesa, de Mossèn Oliveras o en Jep i Fidel, entre d’altres. Del voluntariat. D’aquesta massa social del Club Excursionista de Gràcia que fa possible, any rere any, l’operació MM. De les 40 edicions de passió.
L’exposició té una rèplica virtual, que ens permet seguir la història de la MM més còmodament i amb tota mena de documents. A l’exposició virtual hem pogut afegir moltes més imatges històriques, galeries virtuals dels trofeus, les samarretes i els cartells, també podeu trobar els tracks i els principals canvis del recorregut mitjançant una mapa virtual…
Exposició Virtual 40 edicions de la MM