A la secció som especialment actius en l’esquí de muntanya.

L’esquí de muntanya sempre ha estat present en l’activitat del CEG i actualment és una disciplina amb força activitat dins del club. Alpinisme amb esquís. Ski de randonnée en francès, backountry ski en anglès, esquí de travesía en castellà.
Pujar a cims o fer travesses amb esquís sobre la neu, si cal rematar-ho amb grampons i piolet, la baixada lliscant amb el vent a la cara. Ens agrada trobar racons recòndits i sentir la natura.
L’esperit d’aventura i de descoberta són els trets característics de la secció, sempre vetllant per la seguretat, pel que donem molta importància a la formació.

Cada temporada la secció d’esquí proposa un “cicle de sortides” que ocupa tot l’hivern i bona part de la primavera, amb sortides de tots els nivells i dificultats.

També s’organitza un Curs d’iniciació a l’esquí de muntanya, Cursos de prevenció d’allaus, un Curs de descens en neus no tractades i un Curs de tècniques alpines per a l’esquí de muntanya.

A més, la secció d’esquí proposa un repte personal no competitiu, els 8Cims, consistent en 8 ascensions, triades per gent destacada del món de la muntanya, a efectuar en una temporada d’esquí, mirant d’aconseguir-ne el màxim nombre  possible, en solitari o amb amics.

Podeu consultar les bases i els cims al següent enllaç:

Monogràfic de tècniques alpines per a l’esquí de muntanya. 24-25 de febrer 2024

| Esquí, Formació | No Comments
Des de la Secció d’Esquí us proposem una nova edició del Curs de Tècniques Alpines…

Curs d’iniciació a l’esquí de muntanya – Últimes places

| Esquí, Formació | No Comments
Últims dies per inscriure's al Curs d'Iniciació a l'esquí de muntanya del CEG! Constarà de…

Curs de Seguretat en Terreny d’Allaus (STA) Nivell 1 – Edició 2024

| Esquí, Formació | No Comments
Curs en Seguretat en Terreny d’Allaus – Nivell 1 (2024) Des de la Secció d'Esquí…

Curs d’iniciació a l’esquí de muntanya – Gener de 2024

| Esquí, Formació | No Comments
Ja tenim aquí el curs d'iniciació a l'esquí de muntanya que organitzem des de la secció…

Contacta amb la Secció d’esquí de muntanya.

    El CLUB EXCURSIONISTA DE GRÀCIA, com a responsable del tractament, tractarà les vostres dades amb la finalitat de donar resposta a la vostra consulta o petició. Podeu accedir, rectificar i suprimir les vostres dades, així com exercir altres drets, consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de Privacitat.

    He llegit i accepto l'Avís Legal i les condicions contingudes en la política de privacitat sobre el tractament de les meves dades per a gestionar la meva consulta o petició.