Fem alpinisme, mitja i alta muntanya

La Secció de Muntanya del CEG té una llarga tradició a la nostra entitat, va crear-se l’any 1940 com a conseqüència de les activitats que es desenvolupaven a les serralades més importants.
Actualment engloba un col·lectiu de practicants d’activitats de muntanya de molt diverses edats i experiències.

A la Secció de Muntanya, hi trobeu gent d’edats molt diferents, nivells tècnics i d’experiència molt diversos, amb una pluralitat d’activitats durant tot l’any prou atractiva

Actualment organitzem activitats de mitja i alta muntanya.

  • Mitja muntanya: Tot i que el concepte de mitja muntanya pot ser subjectiu ve determinat per un grau de dificultat de nivell mig, tant tècnic com físic. Ideal per iniciar-se.

  • Alta muntanya: Requereix un nivell més elevat tant tècnic com físic. Clarament es diferencien dues èpoques l’hivernal i la no hivernal. La neu, el gel i el fred condicionen les característiques d’aquestes sortides.

Des de sempre aquestes activitats s’han desenvolupat des de l’òptica de la formació esportiva i tècnica, el respecte al medi natural, el coneixement del país i la integració social.


La característica principal i el tret diferenciador de pertànyer a un centre excursionista i, en concret, a la Secció de Muntanya del CEG és que som nosaltres qui ens prepararem, coordinem i organitzem les sortides.

Sense aquests treball no existiren les sortides i aquestes experiències compartides ens enriqueixen molt com a muntanyencs i afavoreixen constantment la nostra formació.

Des d’aquesta secció es proposen tot un seguit de cursos per a tots els nivells d’activitat:

  • Si us voleu iniciar en l’excursionisme i començar a fer activitats a la muntanya, el millor és fer-ho amb un curs de Mitja Muntanya.

  • I per aquells que ja teniu certa experiència i voleu aprendre les tècniques bàsiques de progressió i seguretat en neu, us oferim els cursets d’Alta Muntanya.Víd

Dins del calendari de sortides programades del CEG la secció de muntanya proposa la màxima varietat possible d’activitats per a tots els nivells: sortides de mitja i alta muntanya (amb graus de dificultat diferents) i diversos monogràfics teòrics i pràctics, que anem anunciant a la nostra pàgina web.

 calendari activitats 2021 - 2022

Així que ja saps, si vols iniciar-te o perfeccionar qualsevol de les modalitats de muntanya, o bé cerques gent per compartir les teves aficions, contacta amb la nostra secció a la seu del Club o envia’ns un missatge en aquest formulari.

 Formulari de contacte del Muntanya

 

Salut i muntanya !

Fotos de Muntanya

MuntanyaSortides
23 novembre, 2021

Sortida d’alta – tuc de la Cometa – 11 i 12 desembre

MuntanyaSortides
8 novembre, 2021

Sortida d’alta – Vallibierna i Culebras – 20 i 21 novembre

MuntanyaSortides
11 octubre, 2021

Sortida – Alta Garrotxa – 23 i 24 d’octubre

Presentació El dies 23 i 24 d’octubre us proposem una sortida per la subcomarca de…

CEGMuntanya
24 setembre, 2021

Calendari curs 21-22

Calendari definitiu A finals d’any volem tornar a revisar el calendari de l’any 2022 per…

CEGDestacatMuntanya
9 setembre, 2021

Sortida – Pico Tebarray – 2 i 3 d’octubre

Presentació Els dies 2 i 3 d’octubre us proposem una sortida al Pico Tebarray. El pico…

CEGMuntanya
12 juliol, 2021

Sortida – Montseny (Castellets, Agudes i Turo de l’Home) – 24 juliol

Presentació El proper dia dissabte 24 de juliol us proposen una sortida pel Montseny on…

65
SORTIDES
268
ACTIVITATS
37
XERRADES
439
AGRUPACIONS