El Grup de Senders és la secció del Club Excursionista de Gràcia que es dedica a fer excursionisme per camins balisats amb les marques de GR, PR i SL.

GR, PR i SL són marques de gran recorregut, petit recorregut i sender local, i també per qualsevol altre camí senyalitzat, catalogat i promogut per institucions oficials o privades que els posin a disposició de tots els afeccionats per gaudir caminant tant pel medi natural com urbà.


IMPORTANT: descarregueu i llegiu el document de Condicions Generals de les Sortides de Senders per conèixer els detalls relatius al pagament, possibles anul·lacions, devolucions, tramitació de l’assegurança temporal, punt de sortida i arribada de l’autocar i altres detalls d’interès.

Vols veure les fitxes de les sortides que hem fet fins ara?

Aquí trobaràs les darreres sortides que ha fet la secció

SENDERS

L’existència del Grup de Senders té l’origen en la tradició senderista del Club al qual pertany, i es remunta als inicis del senderisme a la península, atès que “el Gràcia” en va promoure la seva implantació. Va ser a finals de la dècada dels 60, arran de la relació amb directius senderistes francesos durant els Ratllis de l’Amistat que se celebraven entre el Càmping Club de França i el nostre Càmping Caravàning Club de Gràcia, quan membres de la secció d’acampada i en especial en Joan Cullell i Altimiras, que van decidir que calia endegar la continuació dels senders europeus cap a aquesta banda dels Pirineus. Així, el Club aconseguí el reconeixement de la iniciativa i la creació del Comitè Català de Senders de l’aleshores Federació Catalana de Muntanyisme, durant l’assemblea d’octubre de 1972.

L’altra etapa rellevant prèvia a la constitució formal del Grup, va ser l’endegada pel Manel Arnau la tardor de 1993, quan va iniciar l’organització dels cicles anuals de sortides senderistes articulades dins la secció de muntanya.

Finalment, la volada que va anar prenent la constant activitat i el nobre de participants, va conduir a la creació del Grup de Senders, l’11 de gener de 2011.

Activitats

Sortides el tercer diumenge de cada mes.
Sortida trimestral de dos o tres dies.
Matinals: una sortida cada dimecres, de setembre a juny.
Sopar de final de curs.
Dinar de Nadal.
Mostra fotogràfica Roger Lloses i Huguet.
Cursos i xarrades: fotografia, GPS, anglès per viatjar, iniciació a l’excursionisme, orientació a la muntanya, etc.
Publicacions articles al Butlletí Social i a la revista Mai Enrera.

Assemblea Ordinària de la Secció Senders 2023

El passat 18 d’abril del 2024, va tenir lloc a la sala d’actes del nostre club, l’Assemblea General Ordinària de Senders. En ella es van exposar les activitats realitzades l’any 2023 i les que s’han planificat per al 2024. També es van presentar els comptes del 2023 i el pressupost per aquest 2024.

Aquí trobareu  l’ACTA de l’Assemblea

Aquí trobareu els documents proporcionats per poder seguir l’Assemblea.


Assemblea Ordinària de la Secció Senders 2022

El passat 16 de març del 2023, va tenir lloc a la sala d’actes del nostre club, l’Assemblea General Ordinària de Senders. En ella es van explicar les activitats realitzades l’any 2022 i les que s’han planificat per al 2023. També es van presentar els comptes del 2022 i el pressupost per aquest 2023.

Aquí trobareu els documents proporcionats per poder seguir l’Assemblea.


Assemblea Ordinària de la Secció Senders 2021

El passat 31 de març d’aquest 2022, va tenir lloc a la sala d’actes del nostre club l’Assemblea General Ordinària de Senders. En ella, es van explicar les activitats i pressupost del passat 2021, i es va presentar la programació d’activitats i el pressupost d’enguany.

Tot i que la participació no va ser molt nombrosa, hi va haver un animat debat sobre diversos aspectes del funcionament de Senders, que ha quedat recollit a l’acta. Podeu descarregar i llegir, en els enllaços que posem aquí sota, l’acta de l’assemblea i l’estat de comptes que es va presentar als assistents.

ACTA DE L’ASSEMBLEA

ESTAT DE COMPTES I PRESSUPOST 2022


Junta Directiva

Felip Cabrera i Llumà PRESIDENT
Josep Perez i Bort SECRETARI
Pilar Venteo i Garcia TRESORERA
Antoni Moreno i Sans VOCAL COMUNICACIÓ I MATERIAL
Miquel Fabró i Rafols VOCAL SORTIDES
Antoni Mas i Raguer VOCAL SORTIDES I MATINALS
Montse Granollers VOCAL

65
SORTIDES
268
ACTIVITATS
37
XERRADES
439
AGRUPACIONS

Contacta amb la gent de la Secció SENDERS.

    CLUB EXCURSIONISTA DE GRÀCIA com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat de donar resposta a la teva consulta o petició. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de Privacitat.
    He llegit i accepto l'Avís Legal i les condicions contingudes en la política de privacitat sobre el tractament de les meves dades per a gestionar la meva consulta o petició.