PASSATGE MULET, 4 - 08006 - BARCELONA - TEL. 93.237.86.59 / cegracia@cegracia.cat

Refugi de la Molina

By 14 desembre, 2016General

Els socis i sòcies del CEG teniu a disposició el refugi de La Molina del Club ubicat a les Cases del Sitjar, just al costat de l’Alberg Verge de les Neus.

En els darrers temps hem anat fent petites millores per fer el refugi més confortable. Tenim cuina elèctrica, microones, cafetera tipus Nespresso, bullidor d’aigua, estris per cuinar i parament per menjar (gots, coberts i plats).

El refugi té una capacitat màxima de 20 places, distribuïdes en dues grans lliteres, hi ha dos wc, lavabos, dutxa i aigua calenta.

Els preus del refugi que queden de la següent manera: 4€ nit per socis i 15€ nit per no socis.

Per poder anar al refugi cal fer la reserva a la secretaria del club i recollir les claus (cal deixar una paga i senyal de 30 euros) el dijous anterior i tornar-les entre dilluns i dimarts següent. Els no socis només poden anar-hi acompanyats de socis.

ATENCIÓ: ACCÉS AL REFUGI DURANT EL MES D’AGOST

Accés al refugi de La Molina del CEG durant l’agost.
Per fer possible l’ús del refugi del Club a la Molina durant el mes d’agost, que secretaria està tancada, hem arribat a un acord amb l’Alberg Verge de les Neus de La Molina (enfront del refugi) de manera que ells puguin lliurar les claus als socis que s’acreditin.
  • On es poden recollir les claus ?: Recepció de l’Alberg Verge de les Neus de la Molina, en horaris oberts de recepció.
  • Quan les hem de tornar ? un cop finalitzeu l’estada al refugi heu de lliurar les claus al mateix alberg.
  • Com ens acreditem com a socis ? O bé amb el carnet del Club o bé amb la targeta de federat de la FEEC on indica el nom del club. L’alberg us pot demanar el document d’identitat per verificar la titularitat del carnet.
  • Hem d’emplenar algun paper ? si, a la recepció heu d’emplenar un paper en el que heu d’indicar les dades del soci o sòcia que demana les claus, indicant dia d’arribada, dia de sortida i número de persones sòcies i número de persones no sòcies. Amb el telèfon i el correu electrònic.
  • Els socis que agafen la clau tenen el refugi en exclusiva ? No, el refugi s’ha de compartir fins al límit de les places disponibles: 20
  • Hi poden anar no socis ? Només hi poden anar no socis si van acompanyats d’un soci que físicament recull la clau a l’alberg.
  • Quins dies hi haurà aquest funcionament ? Del 1 d’agost al 2 de setembre.
  • Com paguem l’estada ? directament al club durant la primera setmana de setembre.
  • Si falta paper WC, sabó o alguna cosa similar ? Ho compreu i us ho abonaran el dia que liquideu l’estada al Club.

 

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra. política de cookies, premi l'enllaç per a més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies