Al grup de BTT fem rutes de bicicleta de muntanya, amb esperit excursionista.

La Secció de BTT

Utilitzem la bicicleta de muntanya per a descobrir nous paisatges i territoris tant de Catalunya com de fora del nostre territori.

La bicicleta com a mitjà sostenible ens permet acostar-nos fàcilment a la majoria d’espais del nostre entorn proper i no tan propers salvant llargues distàncies i a vegades importants desnivells.

Fomentem el  gaudi de la natura, dels entorns i paisatges, del patrimoni cultural, artístic i cultural del territori sota uns valors de respecte i conservació pel medi i de sostenibilitat.

Promovem també la convivència i la participació entre les persones amb l’ànim d’assolir l’objectiu establert de forma col·laborativa, deixant de banda la competència i  la rivalitat.

En definitiva, ens proposem gaudir d’aquest mitjà de transport  tot assaborint la varietat de territoris que tenim a l’abast. Dins la filosofia de ser un mitjà sostenible s’intenta, sempre que sigui possible, combinar l’ús de la bicicleta amb el transport públic que en moltes ocasions ens pot facilitar l’accés al punt de sortida d’un grup prou nombrós de gent o la confecció de boniques travesses més enllà de les rutes circulars.

Des del Grup, si hi ha prou gent interessada,  s’intenta promocionar la possibilitat d’afegir al calendari alguna ruta cicloturística que ens permeti descobrir nous espais tot circulant per carreteres secundàries o pistes en bon estat. S’intenta confeccionar un calendari equilibrat amb rutes adreçades a tots els nivells i que abastin un territori prou variat.

Història

El grup va començar l’any 2012, dins de la Secció de Muntanya. Després d’un període de consolidació amb cada vegada més sortides i un grup prou nombrós de gent que hi participa, hem iniciat el procés per esdevenir una secció més del club.

Cicle de sortides

Tenim un cicle de sortides amb propostes gairebé per a tot l’any i de tota mena de desnivells i dificultats. El cicle ens permet fer noves coneixences i fer activitat de club. Les activitats són obertes, però tenen prioritat els socis del club.

Formació

Durant l’any fem diverses activitats de formació, curs de conducció BTT, monogràfics de mecànica, ús del GPS i cartografia…

Contacta amb la Secció de BTT

    El CLUB EXCURSIONISTA DE GRÀCIA, com a responsable del tractament, tractarà les vostres dades amb la finalitat de donar resposta a la vostra consulta o petició. Podeu accedir, rectificar i suprimir les vostres dades, així com exercir altres drets, consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de Privacitat.

    He llegit i accepto l'Avís Legal i les condicions contingudes en la política de privacitat sobre el tractament de les meves dades per a gestionar la meva consulta o petició.