Al grup de BTT fem rutes de bicicleta de muntanya, amb esperit excursionista.

El Grup de Btt

Utilitzem la bicicleta de muntanya per a descobrir nous paisatges i territoris tant de Catalunya com de fora del nostre territori.

La bicicleta com a mitjà sostenible ens permet acostar-nos fàcilment a la majoria d’espais del nostre entorn proper i no tant propers salvant llargues distàncies i a vegades importants desnivells.

Fomentem el  gaudi de la natura, dels entorns i paisatges, del patrimoni cultural, artístic i cultural del territori sota uns valors de respecte i conservació pel medi i de sostenibilitat.

Promovem també la convivència i la participació entre les persones amb l’ànim d’assolir l’objectiu establert de forma col·laborativa, deixant de banda la competència i  la rivalitat.

En definitiva, ens proposem gaudir d’aquest mitja de transport  tot assaborint la varietat de territoris que tenim a l’abast. Dins la filosofia de ser un mitja sostenible s’intenta, sempre que sigui possible, combinar l’ús de la bicicleta amb el transport públic que en moltes ocasions ens pot facilitar l’accés al punt de sortida d’un grup prou nombrós de gent o la confecció de boniques travesses més enllà de les rutes circulars.

Des del Grup, si hi ha prou gent interessada,  s’intenta promocionar la possibilitat d’afegir al calendari alguna ruta cicloturística que ens permeti descobrir nous espais tot circulant per carreteres secundàries o pistes en bon estat. S’intenta confeccionar un calendari equilibrat amb rutes adreçades a tots els nivells i que abastin un territori prou variat.

Història

El grup va començar l’any 2012, dins de la Secció de Muntanya. Després d’un període de consolidació amb cada vegada més sortides i un grup prou nombrós de gent que hi participa, hem iniciat el procés per esdevenir una secció més del club.

Cicle de sortides

Tenim un cicle de sortides amb propostes gairebé per a tot l’any i de tota mena de desnivells i dificultats. El cicle ens permet fer noves coneixences i fer activitat de club. Les activitats són obertes però tenen prioritat els socis del club.

Accedeix al calendari de sortides

Formació

Durant l’any fem diverses activitats de formació, curs de conducció btt, monogràfics de mecànica, ús del gps i cartografia…

Contacta amb el grup de BTT

  CLUB EXCURSIONISTA DE GRÀCIA com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat de donar resposta a la teva consulta o petició. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de Privacitat.
  He llegit i accepto l'Avís Legal i les condicions contingudes en la política de privacitat sobre el tractament de les meves dades per a gestionar la meva consulta o petició.

  65
  SORTIDES
  268
  ACTIVITATS
  37
  XERRADES
  439
  AGRUPACIONS
  BTTSortides
  26 octubre, 2023

  Sortida FI de cicle BTT: La Palma de Cervelló + costellada! – 5 de novembre

  Nova sortida de la secció de BTT! Estem a la recta final del calendari d'activitats…
  BTTSortides
  16 octubre, 2023

  Sortida de cicle BTT: Volta al Parc Natural del Cap de Creus. – 28 i 29 d’octubre

  Nova sortida de la secció de BTT! Aquesta sortida es una integral circular del Parc…
  BTTSortides
  5 octubre, 2023

  Sortida de cicle BTT: de La Segarra al Solsonès – 21 i 22 d’octubre

  Nova sortida de la secció de BTT! Una any més, ens arriba la sortida per…
  BTTDestacatFormació
  2 octubre, 2023

  Cicle de xerrades BTT – del 27 de set. al 9 de nov.

  Des de la secció de BTT del Club Excursionista de Gràcia, ens plau poder presentar-vos…
  BTTSortides
  28 setembre, 2023

  Sortida de cicle de BTT: Ruta circular per l’Aude – del 12 al 15 d’octubre

  Nova sortida de la secció de BTT! No tens plans per al proper pont del…
  BTTSortides
  3 juliol, 2023

  Sortida de cicle de BTT: Pic del Moro (Alta Cerdanya) – 8 de juliol

  Nova sortida de la secció de BTT! L’objectiu d’aquesta sortida és arribar, des d’Osseja a…