El Grup de Famílies del CEG és multidisciplinari, fem tot tipus d’activitats i està dirigit a famílies amb nens fins a 14 anys

Grup de Famílies

A la tardor del 2018 vam començar un nou projecte que tenia per objectiu facilitar una dinàmica que promogui activitats a la natura en família. Un nou Grup al Club enfocat a compartir sortides i activitats en família que poden ser de tota mena durant tot l’any i autogestionades.

COM APUNTAR-SE:
Si hi voleu participar, podeu enviar un email a tac.aicargecnull@seilimaf i us inclourem a la llista de distribució i enviarem la informació amb els detalls de cada sortida. La informació amb els detalls de cada sortida també la publicarem a www.cegracia.cat i enviarem als socis del Club per email una setmana abans de cada activitat.

QUI HI POT PARTICIPAR?
A les activitats tenen prioritat els socis i sòcies del Club i ens reservem la possibilitat de limitar el nombre de participants en cada activitat (se seguirà ordre d’inscripció).

Per participar és obligatori estar en disposició de llicència federativa o assegurança equivalent. Pels nens i nenes o adults que no en tinguin, des del Club, facilitarem la tramitació d’assegurança temporal pels dies en què tingui lloc l’activitat. El cost de l’assegurança anirà a càrrec dels pares o mares i es podrà tramitar per email els dies abans a la sortida.

Us hi esperem!

CEG Famílies

 

 

AGENDA FAMÍLIES

juny
16
Dg
Famílies – Camí de ronda: De Platja d’Aro a St. Antoni de Calonge.
juny 16 tot el dia
Famílies - Camí de ronda: De Platja d'Aro a St. Antoni de Calonge.

Nova sortida del grup de famílies!

Més informació de la secció

Informació bàsica:

 • Inici: 16/06/2024
 • Duració: unes 3 hores, amb calma, anada i tornada. Cal afegir el temps de les parades i el temps de fer una remullada a la platja (en total, no més de 6-7 hores).
 • Lloc i hora de Trobada: A les 9:30h. El Xiringuito de Cala Rovira. Cal buscar aparcament per la zona, que es trobarà molt concorreguda. Quan es creï el grup de WhatsApp amb els participants estudiarem les diferents opcions.
 • Ubicació del punt de trobada: El Chiriguito de Cala Rovira
 • Desplaçament: Cotxes particulars amb opció a compartir.
 • Inscripcions: A partir del 5/06 fins al 10/06 (o fins a exhaurir places)
 • Edat recomanada: A partir de 6 anys per a infants que estiguin acostumats a caminar. Us demanem que respecteu les recomanacions d’edat.
 • Coordinació: Elena Rallo

Descripció i ruta:

Distància i desnivell: Uns 9 km. / Desnivell: 35 m / Dificultat baixa.

Camí de Ronda des de la Cala Rovira de Platja d’Aro fins a la platja de les Torretes a Sant Antoni de Calonge, i tornada (amb opció de fer relleus per anar a buscar els cotxes).

El camí segueix la costa i està ben marcat. Per l’època de l’any pot fer molta calor, per tant, és important portar aigua de sobres.

Podrem gaudir de les vistes a les diferents cales i fer un bon bany si el temps ho permet.

Wikiloc de la ruta orientatiu:

Powered by Wikiloc

Requisits

Material necessari:

 • Motxilla
 • Esmorzar o alguna cosa per anar menjant
 • Roba adequada a una excursió en terreny natural i l’època de l’any (roba còmoda, calçat per fer trekking, impermeable per si plou)
 • Dinar de carmanyola o entrepà
 • Crema solar, ulleres de sol i gorra
 • Aigua per a tot el recorregut
 • Banyador i tovallola i escarpins (opcional)
 • Farmaciola i manta tèrmica (opcionals)
 • Lot

Assegurança: Cal disposar de l’assegurança vigent per poder dur a terme l’activitat, en aquest cas la llicència A. Qui no disposi de l’assegurança corresponent, haurà de pagar la temporal abans de la sortida.

 Desplaçament: Cotxes particulars amb opció a compartir.

El/la coordinador/a no es fa responsable de l’organització del trajecte dels participants. La despesa del quilometratge de tots els cotxes es comptabilitzarà a 0,25€/km.

Allotjament: No hi ha pernocta.

Informació important

 • Les places són limitades. Un cop exhaurides les places es farà una llista d’espera per si hi ha alguna baixa.
 • Els socis i sòcies del Club Excursionista de Gràcia tenen prioritat en les inscripcions.
 • És obligatori tenir la llicència federativa i portar tot el material necessari.
 • Les persones coordinadores de les sortides no en són responsables de les sortides, la seva funció es limita a proposar una sortida o suggerir la ruta. La inscripció a l’activitat comporta l’assumpció de la responsabilitat de cada família.

Com em puc inscriure?

 • Inscriu-te a través del formulari, al final d’aquesta pàgina.
 • Teniu temps per decidir-vos fins al 10 de juny a les 22h.
 • Prioritats de participació: màxim 20 persones; socis del CEG prioritat sobre els qui no ho són; i ordre d’inscripció.
 • Uns dies abans de la sortida crearem un grup de WhatsApp per acabar d’organitzar-nos: concretar vehicles, horaris, etc.

El pagament de llicències federatives temporals es farà per avançat no més tard del dilluns previ a la sortida.

S’ha d‘enviar el comprovant de la transferència feta a la secretaria del centre tac.aicargecnull@aicargec. Si no s’envia el comprovant no podrem saber si s’ha fet el pagament i no garantirem que l’assegurança estigui tramitada (Depèn de les entitats bancàries el Club pot trigar 2 o 3 dies a rebre els diners).

Els preus de llicències temporals són:
SORTIDES D’UN DIA: 5,70€ SOCIS / 8,20€ NO SOCIS
SORTIDES DE DOS DIES: 6,70€ SOCIS / 10,70€ NO SOCIS

El compte per fer les transferències serà el de llicències:
ES80 2100 0807 72 0201149458

I el concepte NOM + COGNOMS TEMPORAL SORTIDA FAMÍLIES AMB DATA I NOM DE LA SORTIDA

Ceg Famílies

Per a més informació podeu contactar amb tac.aicargecnull@seilimaf.

Participa en la sortida!

👇EMPLENA EL FORMULARI CLICANT EL BOTÓ “Inscriu-te!” 👇

Contacta amb el Grup de Famílies

  CLUB EXCURSIONISTA DE GRÀCIA com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat de donar resposta a la teva consulta o petició. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de Privacitat.
  He llegit i accepto l'Avís Legal i les condicions contingudes en la política de privacitat sobre el tractament de les meves dades per a gestionar la meva consulta o petició.

  65
  SORTIDES
  268
  ACTIVITATS
  37
  XERRADES
  439
  AGRUPACIONS