El Grup de Famílies del CEG és multidisciplinari, fem tot tipus d’activitats i està dirigit a famílies amb nens fins a 14 anys

Grup de Famílies

A la tardor del 2018 vam començar un nou projecte que tenia per objectiu facilitar una dinàmica que promogui activitats a la natura en família. Un nou Grup al Club enfocat a compartir sortides i activitats en família que poden ser de tota mena durant tot l’any i autogestionades.

COM APUNTAR-SE:
Si hi voleu participar, podeu enviar un email a tac.aicargecnull@seilimaf i us inclourem a la llista de distribució i enviarem la informació amb els detalls de cada sortida. La informació amb els detalls de cada sortida també la publicarem a www.cegracia.cat i enviarem als socis del Club per email una setmana abans de cada activitat.

QUI HI POT PARTICIPAR?
A les activitats tenen prioritat els socis i sòcies del Club i ens reservem la possibilitat de limitar el nombre de participants en cada activitat (se seguirà ordre d’inscripció).

Per participar és obligatori estar en disposició de llicència federativa o assegurança equivalent. Pels nens i nenes o adults que no en tinguin, des del Club, facilitarem la tramitació d’assegurança temporal pels dies en què tingui lloc l’activitat. El cost de l’assegurança anirà a càrrec dels pares o mares i es podrà tramitar per email els dies abans a la sortida.

Us hi esperem!

CEG Famílies

 

 

Contacta amb el Grup de Famílies

  CLUB EXCURSIONISTA DE GRÀCIA com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat de donar resposta a la teva consulta o petició. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de Privacitat.
  He llegit i accepto l'Avís Legal i les condicions contingudes en la política de privacitat sobre el tractament de les meves dades per a gestionar la meva consulta o petició.

  65
  SORTIDES
  268
  ACTIVITATS
  37
  XERRADES
  439
  AGRUPACIONS