Skip to main content

A tots els practicants de l’esport de muntanya i l’escalada

Recentment el GEDE (Grup Especial d’Escalada del Club Excursionista de Gràcia) hem complert 75 anys d’existència i ens hem decidit a publicar les experiències d’aquests anys en forma d’anècdotes i recopilació de les primeres ascensions efectuades pels nostres membres, així com la col·laboració amb companys/es d’altres Entitats Excursionistes.

75è aniversari del GEDE

Aquesta publicació consta de més de 300 pàgines amb nombroses fotos de diverses èpoques i escaladors, i també del personatge gràfic Lo Furti, a més de les narracions de nombroses anècdotes referents a algunes de les situacions que molts de vosaltres segur que he viscut, d’una o altra forma, en les vostres sortides no només muntanyenques, sinó durant els viatges, estades i ascensions. El llibre, a més de recopilar les experiències, pretén ésser entretingut, divertit i recollir aquestes vivències que de ben segur, si ens ajudes, podràs valorar.

 

 

 

 

 

 

Micromecenatge

Amb aquesta campanya ens proposem recollir almenys 3500€ , que no cobreixen la totalitat del cost d’edició, però que seran d’una gran ajuda.

Si voleu participar al Micromecenatge podeu accedir a la nostra pàgina a VERKAMI

 

 

https://www.verkami.com/projects/20712-llibre-commemoratiu-75e-aniversari-del-gede