cegracia@cegracia.cat | (+34) 93 237 86 59

Curs Barrancs Líder de grup

By 21 juny, 2018CEG, Destacat, Formació, GIE

Places complertes!!!!

El GIE ja prepara el següent curset!

Aquest cop de líder de grup de barrancs.

El curs es realitza seguint el pla formatiu de la FCE (homologat) i consta d’una part teòrica, que s’impartirà a la seu del CEG (Passatge Mulet nº4, Barcelona) els dijous 5 i 12 de Juliol, a les 19:30h. Les classes són:

 

Material II
Tècniques de progressió amb corda II
Tècniques de progressió amb corda III
Socors i autosocorrs
Seguretat-Prevenció d’accidents II

 

Les sortides pràctiques es realitzaran els caps de setmana del 7 i 8 de Juliol i  14 i 15 de Juliol. El primer cap de setmana es faran pràctiques en parets. El segon cap de setmana es realitzaran els Barrancs de la Corba i el Torrent de Sant Ou, on els alumnes començaran a ser líders de grup, i per últim acabarem el curset amb un examen el dia 19 de juliol.

 

El preu del curset és de 100€ per a socis i 160€ per a no socis. Queda inclòs dins el preu el material personal bàsic (arnés amb davallador i bagues d’ancoratge) i casc. Queda exclòs del preu el calçat, neoprè, escarpins, els desplaçaments, les dietes i l’assegurança.

 

Els participants han de ser majors d’edat. Els alumnes hauran de signar un full de consentiment informat que se’ls facilitarà a secretaria del CEG. Les sortides pràctiques són susceptibles de canvis depenent de la previsió meteorològica. Els organitzadors es reserven el dret de canviar d’activitat en cas d’impediment meteorològic. Els organitzadors es reserven el dret de no permetre la continuïtat del curs a alumnes que no segueixin les normes.

 

 

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra. política de cookies, premi l'enllaç per a més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies