cegracia@cegracia.cat | (+34) 93 237 86 59

BTT Sortida de Cicle – Serra de Catllaràs 16 i 17 de Juny 2018

By 12 juny, 2018BTT, Destacat
Proposta last minute per tal de substituir la sortida que s’havia previst per aquest cap de setmana 16-17 de juny i que no es podrà celebrar per lesió de la persona que havia d’acompanyar el grup.
Travessa de 2 dies. La intenció seria sortir de Ripoll o Campdevànol i anar a dormir al refugi de l’Ardericó que està situat a la serra de Catllaràs, serra prepirinenca situada entre les poblacions de Ripoll i Guardiola de Berguedà. Es tracta d’una travessa de 2 dies de nivell moderat. La ruta està encara per definir però la intenció seria fer al voltant de 40 km i 1.000 metres de desnivell diaris.
En principi el desplaçament es farà amb tren.
Preu de la mitja pensió: 38 €
Tancament de les inscripcions dimecres 14 de juny. Si no s’hi apunten un mínim de 4 persones no obren el refugi i llavors haurem de suspendre la sortida
Animeu-vos!
Per inscriure-us ompliu el següent formulari:Club Excursionista de GràciaAltre


Sóc del Grup de bttNo sóc del grup de btt


Tinc prou experiència en bttTinc alguna experiència en bttHe sortit poc o mai en btt


Recordeu que és obligatori tenir l'assegurança, el coordinador de la sortida pot demanar-vos que acrediteu que la teniu vigent.
FEEC Mínim Modalitat CAltra Federació modalitat C o equiparableEm vull fer l'Assegurança temporal de dos dies


Em comprometo a portar a la sortida el material necessari i obligatori: Bicicleta, Casc, Calapeus (automàtics o no), bidó d'aigua, llum i frontal *


SiNo