cegracia@cegracia.cat | (+34) 93 237 86 59

GEDE

El Grup Especial d’Escalada ha esdevingut un nom amb una llarga tradició en el món de l’escalada. Des del seu naixement l’any 1941, ha donat aixopluc a persones amb un sentiment comú, l’admiració envers la muntanya. Amb la intenció de no perdre aquest esperit, t’oferim un seguit d’activitats perquè puguis gaudir d’ella.

Durant l’any anem realitzant diferents activitats relacionades amb l’escalada:

· Sortides regulars a la muntanya per practicar l’escalada esportiva, l’escalada clàssica, alpinisme, …
· Curs d’iniciació a l’escalada en roca
· Curs d’iniciació a les vies ferrades
· Campionat de Búlder Club Excursionista de Gràcia

A més, pots practicar búlder a les instal·lacions del club de dilluns a dijous de 18 a 22 hores.

 

QUADERNS DE DOCUMENTACIÓ TÈCNICA DEL GEDE…
descarregeu-vos-els!!

 

 

 

 

DARRERES NOVETATS DE MATERIAL A…

 

 

NOVETATS DE MATERIAL DE MAIG
NOVETATS DE MATERIAL DE JUNY
NOVETATS DE MATERIAL DE JULIOL
NOVETATS DE MATERIAL DE DESEMBRE

 

TRIA VIA!!
En aquesta secció del GEDE us presentem 2 vies de la mateixa zona d’escalada: la primera, de dificultat i la segona, senzilla.
Així que ja saps… Tria via!!

 

 

El GEDE, us recomana el “CASAL” del Bruc, aquell bar que te un pàrquing al davant i s’arriba travessant el pont de la riera, l’adreça es carrer Parròquia s/n.Per anar a esmorzar o dinar…L’ Angel mai us deixarà sense menjar, tant se val a l’hora que hi aneu. . Obre a les 9 del matí.
No tingueu pressa…però per fer més agradable l’espera, té un recull molt extens de ressenyes de tot el massís de Montserrat i els membres del GEDE sempre som benvinguts.Si no feu tard enlloc demaneu les patates braves!! fetes al moment !! insuperables!!!!!!

 

CURS D’INICIACIÓ A L’ESCALADA EN ROCA

La pràctica de l’escalada requereix el coneixement i el domini d’unes tècniques i d’un material adequats que ens permetin garantir una protecció adient quan realitzem aquesta activitat a la muntanya.
En el present curs s’ensenyaran les nocions bàsiques de progressió i seguretat en escalada. Els participants aprendran els coneixements necessaris per poder fer l’ascensió d’una via de manera segura i amb un domini de les tècniques més importants.
El curs estirà format per xerrades tècniques on s’ensenyaran els conceptes més destacables pe desenvolupament de l’activitat (material, progressió, nusos, …), i sessions de practiques a la muntanya.

CURS D’INICIACIÓ A LES VIES FERRADES

L’ascensió de vies ferrades és una activitat molt recent en el nostre país i que està prenent molta força aquests darrers anys. La barreja, per un costat, de la verticalitat que presenten gran part dels itineraris i, per l’altre, de la possibilitat de practicar una activitat oberta a un públic més general, ha fet que esdevinguin itineraris molt freqüentats actualment.
L’objectiu d’aquest curs és introduir a tots aquells que ho desitgin al món de les vies ferrades i permetre que puguin gaudir d’aquesta activitat amb seguretat.
El curs constarà de sessions teòriques que s’imparitran a la seu del club, i sortides a la muntanya on es posaran en pràctica els coneixements teòrics adquirits.

CAMPIONAT DE BÚLDER

El Campionat de Búlder Club Excursionista de Gràcia fou creat amb un doble objectiu; per un costat, permetre a tota la gent que ho desitgés participar en una competició no oficial, i per l’altre, oferir a la gent la possibilitat de venir a veure una activitat com aquesta.
El Campionat es realitza en un sol dia i consta de dues parts: una fase de classificació i una final en la qual els millors es disputaran els tres primers llocs.