cegracia@cegracia.cat | (+34) 93 237 86 59

Curs de Seguretat en terreny d’allaus (STA) – Nivell 1

By 16 desembre, 2019CEG, Destacat, Esquí, Formació, Muntanya

Des del club es vol fomentar la formació i la seguretat a la muntanya. És per això que enguany proposem la possibilitat de realitzar als socis del CEG el curs que ofereix l’ACNA en Seguretat en Terreny d’Allaus (STA) – Nivell 1, organitzat per la secció d’esquí.

Adjuntem detallat el temari del curs que oferiran professors titulats de l’ACNA (Associació per al Coneixement de la Neu i les Allaus):

PROGRAMA STA ACNA 1

El curs de Nivell 1 constarà d’una sessió teòrica el 23 de gener a les 20h a la seu del club, i el cap de setmana següent, 25 i 26 de gener, es faran les pràctiques sobre el terreny amb un professor especialitzat de l’ACNA (Associació pel Coneixement de les Neus i Allaus).

Les pràctiques es podran fer amb esquís i raquetes. Es faran grups diferenciats sempre que s’arribi a un mínim d’inscrits per a cada modalitat.

El preu del curs de nivell 1 és de 145 € (desplaçaments, allotjament i àpats a part).

Es subvencionarà una part del cost del Curs als inscrits que siguin membres del CEG (amb antiguitat com a Soci CEG anterior a 15/12/2019).

Aquí teniu el formulari per fer les inscripcions, que cal complimentar abans del 3 de gener (places limitades, per ordre d’inscripció).

Als inscrits us comunicarem el cost final del Curs en funció del nombre de participants i/o la subvenció aplicada, juntament amb les instruccions per fer l’ingrés.

Tot i que no l’organitzarem directament des del club, us animem també a fer el curs de l’ACNA STA – Nivell 2, destinat a totes aquelles persones que ja han realitzat el de Nivell 1, que tenen un ampli bagatge en muntanya hivernal i que volen aprofundir en el coneixement de la gestió del risc, nivologia i allaus.
Esperem que sigui del vostre interès.

Bones traces!!!