cegracia@cegracia.cat | (+34) 93 237 86 59

Xerrada: Travessa dels Pirineus en BTT

By 22 març, 2017BTT
Dijous 30 de març a les 20´30h

Ens acompanyarà en Lluis García (co-autor de les guies GTPC i GTPO)

En aquesta xerrada en Jordi Laparra ens parlarà de la travessa dels Pirineus en bici de muntanya

Objectius

Guies GTPC i GTPO

Ens parlaran del contingut de les guies GTPC (Gran Travessa del Pirineu català) i GTPO (Gran Travessa del Pirineu Occidental), posant en valor les mateixes. Es compararan la travessa clàssica amb la nova ruta proposada en aquestes guies. Es comentarà la filosofia del nou itinerari. aspectes d’equipatge i logística per a un itinerari d’aquestes característiques. Es farà un debat entre els assistents, segurament molts travessaries, participants a les sortides de cicle btt del CEG, viatgers en bicicleta i també alguns que ja han fet la ruta clàssica o alguna travessa transpirienca!

Els autors dels llibres són

Jordi Laparra i Lluís García

Jordi Laparra. Llicenciat en Activitat Física i Esport. Professor d’educació física a un institut de Badalona. Autor de la guia “La travessa dels Pirineus en BTT” (Pleniluni,1992) amb Alfons Valls. El 2001 publica una segona edició renovada i ampliada de la Transpirinenca en btt (Prames). Es autor de la Guia de la Pedals de Foc en btt (Alpina 2007 i 2011),. El 2013 publica la guia “GTPC: Gran Travessa del Pirineu Català en btt” (Alpina) i el 2015 publica “GTPO: Gran Travesía del Pirineo Occidental en btt” els dos volums amb la col·laboració de Lluís García.
Amb Lluís García ha dissenyat circuits autoguiats en btt per a Pedals de Foc, Aramonbike, Outdoor Empordà i Cavalls del Vent.
Ha dissenyat circuits i travesses en bici de carretera per a Transpyr, Aramonbike i Orbea Cadí Challenge. És soci del CEG membre actiu del grup d’esquí de muntanya i del de btt.

Lluís García. Dissenyador gràfic. Treballa el departament esportiu del RACC com a responsable d’imatge gràfica,creativitat, documentació tècnica i muntatge d’esdeveniments esportius entre els que destaca el campionat del món de rallies. És coautor dels llibres de ruta de les guies GRP (grans rutes Probike) Volta al Cadí, Volta a la Cerdanya i Volta al Canigó (Alpina). Col·labora en el muntatge i organització de rutes i probes esportives amb Transpyr i Probike.