Skip to main content
WP GPX Maps Error: GPX file not found! /var/www/vhosts/cegracia.cat/httpdocs/wp-content/uploads/gpx/Jordisala/GR2_-_Tram_10_-_Seva_-_Aiguafreda.gpx

GRUP DE SENDERS
GR-2 – De la Jonquera al Besòs
Etapa: Seva – Aiguafreda
Data: 22 d’octrubre 2017
Distància: 15:35 km
Durada: 4:25 h.
Desnivell positiu: 317 m
Desnivell negatiu: 598 m
Comentari del recorregut:
Aquesta etapa inicia el seu recorregut a Seva, punt final d’etapa del mes de desembre 2016.
Un cop passat Seva, el sender enfila els contraforts septentrionals del massís del Montseny, amb les mostres de vegetació boscosa de caràcter continental que caracteritzen aquest espai natural declarat Reserva de la Biosfera. S’assoleix la pintoresca població del Brull, amb la parròquia dedicada a Sant Martí com a edifici més significatiu.
La població de Seva està documentada des de l’any 222 i conserva l’estructura fortificada, amb elements antics en els seus edificis i restes històriques dins el seu terme.
Del castell del Brull s’hi té notícies que daten del S.X; únicament queda part d’una torre.
Sant Martí del Brull Església romànica amb la nau i l’absis amb arquejos cecs lombars: es van trobar pintures murals que actualment es troben en el museu diocesà de Vic.
Dinar de motxilla.
NOTES IMPORTANTS:
Els No Federat han d’enviar un correu a “tac.aicargecnull@srednesedpurg” amb el nom i dos cognoms, el DNI complet i telèfon de contacte, abans de 18 d’octubre de 2017.
PREUS / INSCRIPCIONS:
Socis: 10 €
Socis amb assegurança temporal: 15 €
No socis: 18  €
No socis amb assegurança temporal: 24 €
ALTRES DADES:
Sortirem amb l’autocar a 2/4 de vuit des de Príncep d’Astúries/Guillem Tell, i hi ha prevista la tornada entre les set i les vuit del vespre. Recordeu de subscriure la llicència federativa per a la cobertura de riscos a la muntanya. Per a més informació poseu-vos en contacte a través de la nostra adreça electrònica: tac.aicargecnull@srednesedpurg
La inscripció comporta que estic assabentat/da de les característiques i equipament necessari per a la sortida i n’assumeixo els riscos  en considerar-me capacitat/da per participar en l’activitat.

 

Fitxa_GR2_-_Tram_10_-_Seva_-_Aiguafreda – còpia