Skip to main content

Us proposem dues sortides pel parc del Garraf i Olèrdola del tot flexibles: us podeu apuntar a un dels dies o als dos, podeu dormir a Sitges o no.

Recorregut

Us expliquem una mica els trets principals del recorregut per cada sortida

Sortida dissabte 2 d’octubre🚴🏻‍♀️🚵🏻

Us convidem a visitar la zona del parc del Garraf més occidental i el parc de Olèrdola. El recorregut ens farà visitar dos dels cims de la zona, l’Atalaia (269m) i el Puig de l’Aliga (462m), visitarem els fondos de la Vall i de la Seguera amb les seves balmes i ens farà arribar fins el poble de St, Miquel d’Olèrdola. A partir d’aquí envoltats de vinyes, retornem a Sitges.

Es tracta d’una sortida d’uns 48km i 900 metres de desnivell, que transcorre per pistes i corriols divertits, poca carretera.

 

Sortida diumenge 3 d’octubre🚴🏻‍♀️🚵🏻

Ruta pel parc del Garraf, visitant el poble d’Olivella i recorrent les diferents masies del parc. Ens acostarem al Monestir Budista i retornarem a Sitges per la Vallgrassa.

Es tracta d’una sortida d’uns 38km i 850m de desnivell que transcorre per pistes i el corriol de Vallgrassa. El tram de carretera mínim per enllaçar pistes.

El Garraf és una zona amb poca aigua aixì que cal portar aigua per les rutes. La sortida de dissabte, a St Miquel d’Olèrdola hi ha una font i un restaurant. Per la sortida de diumenge no trobarem fonts, bar al Monestir si esta obert.

Allotjament

Els que vulgueu dormir a Sitges, el pressupost serà d’un 32€/nit, més sopar i esmorzar.

Teniu temps per decidir si voleu que busquem lloc per dormir fins al dia 17 de Setembre.

Important

Per fer les inscripcions caldrà fer un pagament per reservar els allotjaments.

INSCRIPCIONS:

👉🏼Inscriu-te a través del formulari, al final d’aquesta pàgina ⬇️⬇️

👉🏼Un cop exhaurides les places es farà una llista d’espera per si hi ha alguna baixa.

👉🏼Els socis de la secció de BTT del CEG tenen prioritat en les inscripcions.

👉🏼És obligatori tenir la llicència federativa i portar tot el material necessari, la mascareta és obligatòria per als trasllats i el refugi.