Skip to main content

Nova sortida de la secció de BTT!

Més informació del grup
  • L’objectiu d’aquesta sortida és arribar, des d’Osseja a l’Alta Cerdanya, fins a l’estany de La Bollosa, al Capcir. Passarem primer pel pic del Moro (2137 m) i pel Roc de la Calma (2213 m). Tornem al punt de partida pels boscos de Font Romeu i altra volta fins a Osseja.
  • Dificultat N3 pel fort i continuat desnivell , però pràcticament sense cap dificultat tècnica.
  • Aproximadament 1500 m de desnivell, 70 km, en una ruta circular.

PLA DE RUTA

Ens trobarem a les 7:00 a Osseja per baixar cap a Hix i anant cap a Llívia passarem per Caldegas i Onzes. Des de Llívia iniciem una forta i continuada ascensió fins al Pic del Moro, tot passant per Targassona.  En un tram de 10 km, ascendim quasi 900 m de desnivell de manera que ja tindrem fet el gruix de desnivell de la jornada.

Una part de la pista de pujada al pic del Moro ha estat recentment pavimentada per facilitar l’accés dels parapents que es llencen des del cim.

Això no obstant, algun rampot del fins al 23 % tot i pavimentat. Més amunt, acabarem pedalant per pendents herbosos. Entre el Pic del Moro i el Roc de la Calma anem pedalant per una zona de relleus suaus que a l’hivern són les pisets d’esquí de fons de l’estació de Font Romeu, La Calma. Hi ha un refugi-bar allí al mig. El cim i el massís del Carlit són presents en tot moment.

Arribats al Roc de la Calma, una ràpida baixada ens porta a l’estany de La Bollosa, zona molt i molt concorreguda a l’estiu. D’ací, descendim uns pocs km per pista asfaltada fins a un trencat que pels boscos de Font Romeu ens porta cap a Llívia i Osseja.

IMPORTANT

  • DATA LÍMIT INSCRIPCIÓ: 6 DE JULIOL
  • Recordeu que les sortides de cicle de BTT en cap cas són sortides guiades. Els coordinadors només tenen la funció de proposar la sortida i la logística del transport i allotjament.
  • Podeu contactar amb en Manel Perdigó si teniu algun dubte!

Participa en la sortida!

INSCRIU-TE!