cegracia@cegracia.cat | (+34) 93 237 86 59

Sortida mitja – 12 i 13 de gener 2019 – la raquetada del 19

By 27 desembre, 2018CEG, Destacat, Muntanya

Presentació
El cap de setmana del 12 i 13 de gener de 2019, per començar l’any, us proposem fer una sortida amb raquetes de neu a la banda de l’Arieja, prop d’Ax les Termes, a l’Estat francès.

Dissabte 12 de gener, possiblement farem una ruta per la Cerdanya, per la zona del Puimorent, la setmana anterior a la sortida acabarem de concretar la ruta exacta. El mateix dissabte al vespre, com ja s’ha fet en anteriors sortides, es proposa anar a fer un banyet d’aigua calenta a unes termes, en aquest cas al poble d’Ax, aquí podeu fer-ne una ullada (http://www.bains-couloubret.com/).

Diumenge 13 de gener farem un circuit amb raquetes a la zona de Chioula, són uns circuits per a raquetes entremig d’uns bonics paisatges.

 

Allotjament
L’allotjament és a un alberg gite d’etape que hi ha al poble de Les Cabannes, a pocs quilòmetres.

 

Material
– Roba adequada per una sortida hivernal.
– Raquetes.

 

Preus orientatius
– Termes Bains du Couloubret, amb entrada de grup uns 17 euros.
– Allotjament sobre els 14 euros per persona (amb cuina equipada per a poder cuinar).
– Entrada circuit de raquetes de Chioula: 7,5 euros (possible entrada de grup i seria una mica menys).
– Benzina i túnel del Cadí, aprox per persona 28-30 euros.

 

Altres dades
– Ens reunirem el dijous 10 de gener a les 21 hores. És molt important que les persones que hagin de fer l’assegurança temporal arribin un quart d’hora abans per poder fer els tràmits i no endarrerir la reunió.
– L’excursió es limita a 16 persones.

 

Coordinació:
Montse Soler i Xavi Garcia

Condicions generals
– Les coordinadores de les sortides no són els responsables de les sortides, ja que la seva funció es limita a proposar una sortida, buscar el lloc per dormir o suggerir la ruta.
– Les sortides de la secció de muntanya estan obertes a tothom. Tenen prioritat per anar-hi les sòcies del club. Les no sòcies o sòcies virtuals quedaran en llista d’espera fins pocs dies abans de la sortida, en què se’ls confirmarà si tenen plaça (o no).
– Cal disposar d’una assegurança vigent per poder realitzar l’activitat. Qui no disposi d’assegurança, ha de fer una llicència temporal dijous abans de la sortida a la reunió que farem al Club.
– Anirem amb cotxes particulars. La despesa del quilometratge de tots els cotxes es comptabilitzarà a 0,18 €/km.
– Cal una bona forma física per les distàncies i el desnivell previst i per les característiques de la sortida.
– El que fareu a través del web és una preinscripció. La inscripció no serà ferma fins que el coordinador no us confirmi que teniu plaça.
– Les reserves, inclòs la paga i senyal, es faran a través del Club per totes les persones inscrites. La persona que s’inscrigui es compromet a pagar aquests diners tot i en el cas que la sortida s’anul·li o la persona no vingui, a no ser que l’allotjament retorni els diners avançats. Es reclamarà l’import de la reserva avançada pel club a les persones inscrites.
– Les teves dades personals podran ser comunicades a tercers amb la finalitat de gestionar les inscripcions. Pots exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició a tac.aicargecnull@aicargec.
– Cal màxima puntualitat amb els horaris establerts.

Formulari
El formulari per les inscripcions s’obrirà el 2 de gener de 2019 a quarts d’onze. Exhaurides les places es tancarà.