cegracia@cegracia.cat | (+34) 93 237 86 59

Noves mesures previstes per la Covid-19

By 14 octubre, 2020CEG

Lamentem comunicar-vos…

Lamentem informar-vos que, atesa la situació sanitària que ja coneixem i a causa de la persistència del virus Covid-19, hi haurà noves mesures per a les entitats esportives que ens afecten directament. És per això que, en previsió de la seva aprovació per a aquest mateix divendres, hem cregut convenient compartir-vos la informació rebuda.

Així doncs: “Tota competició esportiva federada, escolar, privada (amistosos inclosos) d’àmbit català quedarà ajornada dues setmanes, i s’hauran de recol·locar al calendari. No afecta aquesta nova directriu a competicions professionals (la Liga, per exemple) estatals o internacionals… i tampoc als entrenaments o usuaris d’instal·lacions esportives i gimnasos.

Però qualsevol activitat organitzada en el si de les nostres entitats no es podran realitzar durant aquests 15 dies a comptar a partir d’aquest mateix divendres en què es preveu que es faci pública aquesta nova restricció.

En resum, queden suspeses totes les activitats de Club (sortides o cursos) aquests 15 dies, per bé que romandran obertes totes les instal·lacions (el rocòdrom també) i la secretaria del CEG en l’horari habitual com fins ara.

Us anirem actualitzant la informació a mesura que en tinguem notícies…