Skip to main content

Nova sortida del GEDE 🧗🏻‍♀️

Més informació del grup

Descripció i ruta

El GEDE us proposa una nova sortida d’escalada per al cap de setmana del 17 i 18 de juny: Juclar, situat a la Vall d’Incles, Andorra. Us ve de gust passar un cap de setmana al Pirineu i escalar a més de 2000 metres? Provingut de varis sectors de gneiss, tant d’escalada esportiva, com de via llarga semi equipada, Juclar ofereix vies per a tothom. Dos estanys, refugi guardat i pics com el de Noé, els pics de Juclar i el Cilindre d’Escobes. Us ho perdreu?

  • Inscripció: Si vols venir, cal que t’inscriguis al formulari que trobaràs al final d’aquesta pàgina. Uns dies abans de la sortida crearem un grup de WhatsApp per acabar d’organitzar-nos: concretar vehicles, cordades, horaris, etc.
  • Desplaçament: La sortida es farà amb cotxes particulars. Les despeses de combustible seran compartides pel grup ocupant de cada vehicle.
  • Pernoctació: Hi ha diverses opcions de pernoctació i gestió dels àpats: possibilitat de dormir al refugi guardat, a la part lliure annexada o amb tenda; mitja pensió, només esmorzar, esmorzar i sopar, etc (totes les opcions detallades al formulari de la inscripció). Cadascú que triï aquella combinació que li escaigui millor!!!

Important!

Per participar en aquesta activitat és indispensable:

  • Tenir els coneixements necessaris per a la pràctica de l’escalada; en cas de voler fer via llarga: ús de doble corda, assegurar amb reverso o similar, muntar reunions, rapelar, etc.
  • Ser major d’edat i estar federat/assegurat per escalada (modalitat C de la FEEC o similar d’altres Federacions) o pagar l’assegurança temporal de la FEEC per al dia de la sortida. (En cas que hi hagi alguna persona menor d’edat interessada, poseu-vos en contacte amb l’organització tac.aicargecnull@edeg)
  • Cada cordada s’haurà de portar el material necessari per a l’activitat: corda, talabard (arnés), peus de gat, casc, cintes i resta de material per equipar en funció de la via que cadascú tingui previst fer.
  • Apuntar-se a l’activitat mitjançant el formulari d’inscripció i acceptar-ne les condicions.

CONDICIONS GENERALS

  • Les sortides del GEDE estan obertes a tothom, tant a sòcies i socis del GEDE com del Club Excursionista de Gràcia i, puntualment, també a persones no sòcies del Club.
  • Les persones coordinadores de les activitats no són responsables de les sortides, ja que la seva funció es limita a proposar la sortida, suggerir llocs per escalar i facilitar l’organització dels vehicles.
  • Protocols de seguretat de la FEEC (afegir enllaç: https://www.feec.cat/wp-content/uploads/2020/06/FEEC-Via-llarga-COVID19-v2.pdf) per a la pràctica de l’escalada en roca.

Assegurança

En cas de no disposar d’assegurança en pots tramitar una per als dies de l’activitat:

2 dies d’activitat: SOCI/SÒCIA = 15,40€ – NO SOCI/NO SÒCIA = 19,40€

Cal fer el pagament abans del dimecres 14 de juny al compte: ES80 – 2100 – 0807 – 7202 – 0114 – 9458  indicant al concepte: Nom i cognom + “Escalada 17 i 18 de juny” i enviar el comprovant de pagament a tac.aicargecnull@aicargec

Anima’t i participa a la sortida!

👇 EMPLENA EL FORMULARI PREMENT EL BOTÓ “Inscriu-te!” 👇

Inscriu-te!