cegracia@cegracia.cat | (+34) 93 237 86 59

Viatge Primavera 2018: Volta als Annapurnes (Últimes Places!!)

Un any més ens plau presentar-vos un programa de viatge, aquest cop per la primavera de 2018 del Conveni CEG-MUZTAG.

Els èxits dels darrers anys: el 2015, ascensió al volcà Damavand (5.671 m), amb la visita als llocs més interessants de l’antiga Pèrsia; el 2016 amb la pujada al Stok Kangri (6.153 m) al Ladakh de l’Índia, junt a un recorregut turístic pel Rajastan, i aquest darrer estiu a diversos cims de “la Sierra” dels Andes de l’Equador i les illes Galápagos, ens porten a buscar un nou objectiu muntanyenc i turístic que estigui al nivell dels abordats els darrers anys.

Per aquest abril de 2018 ens proposem tornar al Nepal (ja hi havíem estat temps enrere amb motiu dels trekkings del Gosaikund i de l’Everest). Són diversos els motius que ens han fet pensar en retornar al Nepal. Un dels principals arguments és el de poder aportar el nostre gra de sorra a la recuperació del país després del terrible terratrèmol de l’any 2015 (recordeu que en un parell d’actes realitzats al Club en suport al poble nepalès, les ONG que treballen allà, recomanaven sobretot que la gent torni a viatjar al Nepal i a participar en trekkings i ascensions). Altres arguments són la bellesa dels paisatges nepalesos, la visió de les grans muntanyes, conèixer la gent que habita aquells paratges i també els monuments, temples i palaus que es poden veure.  L’objectiu principal serà l’anomenat trekking de l’Annapurna, recorregut quasi circular a l’entorn del massís de l’Annapurna (8.091 al cim principal) i posar-se als peus del colós Dhaulagiri (8.167 m). El nostre sostre serà el pas del coll Thorong La, de 5.416 metres. El complement turístic serà la visita del rosari de poblets que hi ha durant el recorregut, acabar la caminada a la població de Pokhara, situada als peus dels gegants i ubicada a la riba del llac Phewa, i com a colofó la visita a Katmandú i els pobles de la seva vall, patrimoni mundial de l’Unesco.

Us adjuntem un arxiu amb els programa citat.

Els qui estigueu interessats a formar part d’aquest viatge ja podeu fer la inscripció mitjançant una paga i senyal. Cal ingressar 200 € per persona. Tothom que vulgui assegurança per despeses de cancel·lació cal que afegeixi 45 € al moment de fer la paga i senyal.
Al fer l’ingrés caldrà posar com a referència el nom i cognom + Annapurna. Es necessita per identificar qui fa la reserva.

Qui no hagi participat mai en un dels programes del conveni CEG-Muztag, caldrà també que enviï per correu electrònic a se.gatzumnull@gatzum el nom i cognoms (tal com figuren al passaport o DNI), l’adreça postal completa, el número de DNI i el telèfon de contacte.

Podeu fer els ingressos a qualsevol dels comptes  que indiquem:

La Caixa, ES03 2100 1394 2502 0007 0668

BBVA, ES90 0182 6959 1002 0006 5509

A mitjans de novembre, i a la seu del Club Excursionista de Gràcia, farem una xerrada on s’explicarà amb detall el viatge. S’enviarà un correu als socis del CEG indicant data i hora.

Animeu-vos, penseu que hem de demanar les places dels avions d’aquí a pocs dies, doncs les tenim a bon preu, i hem de confirmar quantes persones s’apunten el més aviat possible, per tal de garantir-les.

pdf programa del viatge