PASSATGE MULET, 4 - 08006 - BARCELONA - TEL. 93.237.86.59 / cegracia@cegracia.cat

Tramitació assegurances 2017

By 14 desembre, 2016General

Benvolguts socis,
 
Us informem de les diverses opcions per obtenir les llicències federatives i assegurances per al 2017. Recordeu que l’assegurança va de l’1 de gener al 31 de desembre, que NO es renova automàticament (a diferència de la quota de soci que si que es passa automàticament a principis de gener) i que només la poden tramitar els socis que estiguin al corrent de pagament. 

Llicència de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya FEEC: les condicions i preus les trobareu aquí:
Preus: https://www.feec.cat/wp-content/uploads/2012/12/Preus-carnet-federatiu-2017.pdf
Cobertures: https://www.feec.cat/wp-content/uploads/2012/12/2017-Carnets-Federatius-FEEC-fulls.pdf
La tramitació es fa a través del club (instruccions a continuació). 
 
Llicència de la Federació Catalana d’Espeleologia FCE: les condicions i preus les trobareu aquí: http://www.espeleologia.cat/index.php/llicencies/tarifes
La tramitació es fa a través del club, secció d’espeleologia GIE (instruccions a continuació).
 
Assegurança multirisc de la Federació Catalana d’Esports d’Hivern FCEH: les condicions i preus les trobareu aquí: http://www.fceh.cat/apartat/711/MULTIRISC%20(lleure)/
Tramitació directa a través de la seva web.
 
Per aquells socis que vulguin tramitar la llicència de la FEEC o de la FCE cal que feu una transferència al compte corrent:
 
ES80 2100 0807 72 0201149458
 
És molt important posar en el concepte/referència: “NOM + COGNOM” ja que sinó no podrem saber qui ha fet el pagament i per tant no quedarà tramitada.

Us suggerim que una vegada feta la transferència, i per evitar problemes, ens envieu un correu electrònic per confirmar que hem rebut l’ingrès. Els ingressos fets a través d’altres entitats bancàries (que no siguin “la Caixa”) tardem uns dos dies en rebre’ls, de manera que pot ser que us contestem els correus amb dies de retard.
 
Els carnets de la FEEC s’imprimeixen al Club i per tant us enviarem un correu electrònic perquè passeu a recollir-los. Els de la FCE s’imprimeixen a la federació i per tant serà la pròpia secció del GIE qui els tramiti i us avisi quan els pogueu passar a recollir.
 
Tingueu present, però, que no s’està assegurat en el moment en que feu el pagament, sinó que tarda entre dos i tres dies laborables en entrar en vigor. És a dir, que aquelles assegurances tramitades passat el 28 de desembre NO seràn efectives l’1 de gener.
 
Us recordem que per participar a les activitats del Club cal tenir l’assegurança corresponent, consulteu els quadres de cobertures per saber quines activitats i disciplines cobreix cada opció.
 
Administració
Club Excursionista de Gràcia

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra. política de cookies, premi l'enllaç per a més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies