Skip to main content

Arran de les informacions rebudes per les autoritats sanitàries catalanes, la Secretaria General de l’Esport  i l’Activitat Física (SGEAF) i les recomanacions de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), la Junta del CEG hem decidit suspendre totes les activitats del club i procedir al tancament del Refugi de La Molina, així com la seu social durant un termini de 15 dies, a comptar a partir de demà divendres 13 de març.

Us preguem que, atenent a la responsabilitat pròpia de cadascú, si algun dels socis mostrés símptomes o tingués constància de ser portador del virus, es posi en contacte amb tac.aicargecnull@aicargec per tal que la Junta pugui col·laborar, amb la discrecionalitat adient, amb els serveis sanitaris del nostre país.

Des de la Junta estem molt pendents de les informacions i instruccions per tal d’actuar de la forma més adequada possible.

Som conscients de la situació d’excepcionalitat generada pel COVID-19 i per això us recomanem que estigueu atentes a futures comunicacions. Informeu-vos de les mesures de prevenció i contenció que emanen dels estaments públics i fonts oficials. Seguiu-les aquí minut a minut.

Us agraïm la vostra comprensió i col·laboració davant d’aquesta situació excepcional, que esperem que es pugui normalitzar ben aviat.