cegracia@cegracia.cat | (+34) 93 237 86 59

Sortida Joves 8 febrer: Pic de Bastiments

By 30 gener, 2020Destacat, Joves

Pic de Bastiments(2883m).

La idea es pujar el pic de Bastiments desde el pàrquing de les pistes d’esqui de vallter 2000, es una sortida hivernal poc tecnica tot i que s’ha de ser autònom en terreny hivernal(saber utilitzar  grampons i piolet). Es pujaria i baixaria per el mateix recorregut que son 4,44km de pujada i 4,44km de baixada amb un desnivell positiu de 828m aprox. i 35° de pendent maxim a la pala final del cim.

La idea es fer la sortida en un mateix dia ja que les resenyes cercades diuen que es pot realitzar la sortida entre unes 5-7h(depenent del ritme i les parades que es facin), d’aquesta manera ens estalviem dormir en el refugi ulldeter.

La hora de sortida i el lloc s’acabaran de parlar un cop sapiguem els participants que som per veure com ens organitzem, pero estaria be sortir de barcelona a les 6:30-7:00h per arribar alla cap a les 9:30h.

S’arribaria amb cotxe fins a setcasas i desde alla s’agafa la carretera que puja a les pistes de vallter 2000 on aparcariem el cotxe.

 

Referències:

https://pdipb.blogspot.com/2015/04/pic-de-bastiments-2883-m-ascension.html?m=1

https://es.wikiloc.com/rutas-alpinismo/bastiments-2883-m-ascensio-hivernal-943139

 

  1. Material: material d’hivern(roba d’abric, polaines, ulleres, crema, pantalons d’hivern,…), grampons, piolet. Raquetes a determinar segons la neu.
  2. Per poder assistir a aquesta sortida cal estar federat amb una modalitat que cobreixi l’activitat. Les persones que no disponguin, se’ls tramitarà una temporal.
  3. Per a qualsevol dubte: tac.aicargecnull@sevoj

 

Per inscriure’s, aquí (el formulari s’obrirà divendres 31 al vespre): https://forms.gle/tFTAkwWnFhs59Fqt6

 

 

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra. política de cookies, premi l'enllaç per a més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies