cegracia@cegracia.cat | (+34) 93 237 86 59

Sortida Joves 21 – 22 d’abril: Gallina Pelada i Comabona

By 14 abril, 2018Destacat, Joves

Programació i ruta previstes: 

Dissabte 21, ens trobarem a Sant Andreu Arenal per tal de dirigir-nos direcció a Saldes, i d’aquí cap al Pla de la Palomera per deixar els cotxes a la Pleta de la Vila, lloc on comença la ruta. Agafarem un PR el qual va guanyant alçada d’una manera agradable, tot passant per la Font Freda fins arribar a Les Planelles. Seguirem pujant fins arribar al refugi d’Ensija. Un cop aquí, es segueix l’àmplia carena fins que aquesta ens porta directament al cim de la Gallina Pelada. Per tornar als cotxes es torna pel mateix camí de pujada.

Un cop al pàrquing, anirem amb els vehicles cap al Mirador de Gresolet, i d’aquí cap al refugi Lluís Estasen (aproximadament uns 20 minuts caminant), lloc on farem nit.

Diumenge 22, esmorzarem al refugi per després continuar per la pista que porta fins al Collell. D’aquí es segueix una mica més per aquesta fins al Prat Toixones, lloc on s’agafa el PR C – 124 que porta fins al Prat Socarrat, i d’aquest fins al Prat Llong. En aquest punt ens trobarem a la Serra Pedregosa, i a partir d’aquí es segueix el mateix camí fins que aquest ens porta al clot del Palomar i d’aquí al cim del Comabona. Pel descens es torna pel mateix recorregut de pujada fins al Mirador de Gresolet.

ASPECTES IMPORTANTS

  • S’anirà amb cotxes particulars. El combustible es compensa als conductors entre tots els participants de la sortida.
  • Es farà nit al refugi Lluis Estasen. Als inscrits a la sortida se’ls hi facilitarà més informació.
  • Qui no estigui federat s’haurà de tramitar la llicència temporal de dos dies.
  • Material: roba i calçat adequat per a una sortida hivernal, raquetes, arva + pala + sonda depenent de l’evolució del risc d’allaus.
  • La reunió serà dijous 19 al Club a les 20:30h.

Per efectuar la vostra inscripció, ompliu el següent formulari: https://goo.gl/forms/r04K4gdWiRIapnSc2

 

Coordina: Vicky García                                         moc.liamgnull@alocseikciv