cegracia@cegracia.cat | (+34) 93 237 86 59

Sortida Joves 2 – 3 de juny: Puig de Bassegoda

By 30 maig, 2018Destacat, Joves

El Grup de Joves us proposa aquesta sortida de dos dies, on podreu gaudir d’unes meravelloses vistes i un magnífic recorregut.

PROGRAMACIÓ:

DISSABTE 2

El punt de trobada i l’hora inicial es concretaran entre els participants i la coordinadora. En el cas que no hi haguessin suficients cotxes, hi ha l’opció d’arribar en bus  a Teisa.

La ruta prevista comença al pàrquing de Sadernes. Des d’aquí es puja pel clàssic camí fins arribar fins una mica abans del cim, on hi ha un petit tros de grimpada. Un cop superat aquest tram, s’arriba al cim del Bassegoda, mentre ens acompanyen unes vistes panoràmiques espectaculars.

Pel descens es baixa fins a Sant Aniol d’Aguja, i d’aquí cap al refugi de Talaixà, on es farà nit.

 

http://senderisme.tk/index.php/category/garrotxa/bassegoda/

http://www.dexcursio.net/bassegoda-des-de-sadernes/

 

DIUMENGE 3

Des de Talaixà es tornarà a baixar fins al pàrquing, on al costat hi ha diverses vies d’escalada d’un nivell assequible.

Després es tornarà als vehicles per dirigir-nos un altre cop a Barcelona, i així finalitzar la jornada.

 

ASPECTES IMPORTANTS

  • Ja que diumenge la jornada consisteix en escalar, cadascú haurà de ser autònom en les maniobres i tenir un mínim de material propi (peus de gat, arnés i casc).
  • Al refugi de Talaixà hi ha una part lliure i una altra tancada. Depenent de la gent inscrita ens dirigirem a una part o a una altra.
  • Si es fan servir cotxes particulars, el combustible es compensarà als conductors entre tots els participants. En el cas que es faci servir el transport públic, cadascú es fa càrrec de les seves despeses.
  • Qui no estigui federat s’haurà de tramitar la llicència temporal.

 

Per efectuar la vostra inscripció, ompliu el següent formulari: https://goo.gl/forms/jO5WrLvFDqJLostB3

Qualsevol dubte: tac.aicargecnull@sevoj

Coordina: Uxue Pérez

Animeu-vos!