cegracia@cegracia.cat | (+34) 93 237 86 59

Sortida Gouffre Burtetch-Grotte Riusec

By 3 maig, 2018CEG, Destacat, General, GIE

El proper 12 i 13 de maig farem l’integral gouffre de Burtetch – grotte de Riusec, situada entre les poblacions d’Arbast i Aspet et al departament de l’Alta Garona ( França ).


Es una cavitat amb un desenvolupament de mes de 3000m. i un desnivell total de 245m.

La travessia consta  de : R5, P20, P6, P6, P36, P90 que nomes el baixarem fins a 50m i P37, passarem per dues grans sales, la primera anomenada sala A de 8350m quadrats i la segona anomenada Louis Trombe de 12390m quadrats. Diuen que aquesta sala es la tercera mes gran de França.

D’on deixem el cotxe tenim una aproximació d’una hora fins la boca d’entrada, la travessa te una durada de quatre hores i el retorn es de quaranta-cinc minuts.

L’hora de trobada serà entre les dotze i la una del migdia del dissabte al Coll de Larrieu entre les poblacions d’Arbast i Aspèth , d’aquí agafarem una pista d’uns 18,5km transitable per turismes on deixarem els cotxes.

Quan sortim de la cavitat tenim varies opcions per dormir, una es al mateix lloc on deixem els cotxes ( furgo o tenda ), en un càmping (pagina web on trobareu els mes propers) , o baixar fins La Molina al refugi del nostre Club.

Pel que fa al diumenge qui vulgui i pel seu compte pot fer alguna mena d’activitat per la zona o marxa cap a casa. O parlem pel Whatsapp, i planificar algo entre tots!

Link del Wikiloc

Per efectuar la vostra inscripció, ompliu el seguen formulari:Club Excursionista de GràciaAltre


Sóc de la secció GIENo sóc de la secció GIE


Nivell 1Nivell 2Auto-socors


Recordeu que és obligatori tenir l'assegurança, el coordinador de la sortida pot demanar-vos que acrediteu que la teniu vigent.
FCE Mínim Modalitat BAltra Federació modalitat C o equiparableEm vull fer l'Assegurança temporal de dos dies

Em comprometo a portar a la sortida el material personal necessari i obligatori


SiNo