Skip to main content

Des del GEDE us proposem celebrar la castanyada escalant a l’Abella de la Conca, on podrem gaudir d’un poble d’encant amb una roca fornida de vies llargues semi equipades i esportives aptes per tots els públics!

 

Reserveu data⏰: dissabte 30 i diumenge 31 d’octubre de 2021

✅Inscripció

Si vols venir, cal que t’inscriguis al formulari que trobaràs al final d’aquesta pàgina.

Uns dies abans de la sortida crearem un grup de WhatsApp per acabar d’organitzar-nos: concretar vehicles, cordades, horaris, etc.

🏕️Pernoctació

La pernocatció durant la sortida anirà a càrrec de cada participant. El Club posarà a disposició de les persones participants la opció i/o les opcions on ens trobarem els campistes i serà el compromís de cadascú fer la reserva i/o anar-hi pel seu compte.

🚗Desplaçament

La sortida es farà amb cotxes particulars. Les despeses de combustible seran compartides pel grup ocupant de cada vehicle.

⚠️Important

És indispensable:

  1. Tenir els coneixements necessaris per a la pràctica de l’escalada; en cas de voler fer via llarga: ús de doble corda, assegurar amb reverso o similar, muntar reunions, rapelar, etc.
  2. Ser major d’edat i estar federat/assegurat per escalada (modalitat C de la FEEC o similar d’altres Federacions) o pagar l’assegurança temporal de la FEEC per al dia de la sortida. (En cas que hi hagi alguna persona menor d’edat interessada, poseu-vos en contacte amb l’organització tac.aicargecnull@edeg
  3. Cada cordada s’haurà de portar el material necessari per a l’activitat: corda, talabard (arnés), peus de gat, casc, cintes i resta de material per equipar en funció de la via que cadascú tingui previst fer.
  4. Apuntar-se a l’activitat mitjançant el formulari d’inscripció i acceptar-ne les condicions.

En cas de no disposar d’assegurança
en pots tramitar una per als dies de l’activitat:

💸 5,40 € socis i 9,40 € no socis

🗓️️ Cal fer el pagament abans del dia 22 d’octubre al compte: ES80 – 2100 – 0807 – 7202 – 0114 – 9458

✒️ indicant al concepte: Nom i cognom + “Escalada 30 i 31 d’octubre

📩 i enviar el comprovant de pagament a tac.aicargecnull@airaterces
(sense el comprovant de pagament no es podrà fer el tràmit)

Condicions generals:

Les sortides del GEDE estan obertes a tothom, tant a sòcies i socis del GEDE com del Club Excursionista de Gràcia i, puntualment, també a persones no sòcies del Club.

Les persones coordinadores de les activitats no són responsables de les sortides, ja que la seva funció es limita a proposar la sortida, suggerir llocs per escalar i facilitar l’organització dels vehicles.

Protocols de seguretat de la FEEC per a la pràctica de l’escalada en roca.

 

Apunta’t a la sortida emplenant el formulari.