cegracia@cegracia.cat | (+34) 93 237 86 59

Sortida d’alta muntanya als pics Veterans (3.125 m.) i Gemelos Ravier (3.160 m.)

By 13 setembre, 2018CEG, Destacat, Muntanya

El proper cap de setmana 29 i 30 de setembre de 2018, la Rosa Salas ens proposa fer una sortida als pics Veterans (3.125 m.) i Gemelos Ravier (3.160 m.)

Programa
Aquests cims estan situats al Pirineu Aragonès, sient la població més propera el poble de Plan. L’itinerari surt del refugi de Viadós per pujar al port de Chistau i d’allí al cim dels Veterans, al qual arribem per una creta fàcil, i des d’aquest al Gemelos sense dificultat. El lloc està lluny i l’excursió és més aviat llarga, el diumenge ens portarà tot el dia. L’hora d’arribada a Barcelona serà de 9 a 12 de la nit, per el tant si algú ha d’estar aviat a Barcelona diumenge per la tarda que no s’apunti.

Ascensió
Dissabte:
Sortirem dissabte pel matí de Barcelona, ja concretarem l’hora però podria ser 8-9 del matí. De camí cap allà, a part de dinar, es podria visitar la part antiga del poble d’Aïnsa, que és molt bonica. Després anirem al refugi de Viadós, a on s’arriba en cotxe.

Diumenge:
Diumenge llevar-se aviat i fer els cims. L’horari estimat d’ascensió sense contar parades és de 4 hores 15 minuts. Desnivell: 1.330 m.

Dificultat de l’ascensió:
Al cim dels Veterans s’arriba per una cresta amb passos de 1è i 2ns inferior grau. Fàcil però amb alguns punts aeris, per tant persones amb vertigen o no acostumades a grimpar abstenir-se.

Allotjament
Refugi Viadós: http://www.alberguesyrefugiosdearagon.com/refugio.php?id=2

Material
En principi no caldrà dur grampons o piolet, a no ser que arribés informació de què hi hagués neu, cosa poc probable.

Requisits
– Disposar d’una assegurança vigent per poder realitzar l’activitat. Qui no disposi d’assegurança ha de fer una llicència temporal dijous abans de la sortida a la reunió que farem al Club. Ningú pot assistir a la sortida sense assegurança.
– És imprescindible tenir experiència en sortides d’alta muntanya, ser àgil en l’ús de grampons, haver practicat l’autodetenció amb piolet i estar en bona forma física.
– Puntualitat
– Acceptar les condicions del formulari d’inscripció.
– Sortida limitada a 15 (15+1) persones.

Altres dades
– Anirem amb cotxes particulars. La despesa del quilometratge de tots els cotxes es comptabilitzarà a 0,18 €/km.
– El que fareu a través del web és una preinscripció. La inscripció no serà ferma fins que el coordinador no us confirmi que teniu plaça.
– Les reserves, inclòs la paga i senyal, es faran a través del Club per totes les persones inscrites. La persona que s’inscrigui es compromet a pagar aquests diners tot i en el cas que la sortida s’anul·li o la persona no vingui, a no ser que l’allotjament retorni els diners avançats. Es reclamarà l’import de la reserva avançada pel Club a les persones inscrites.
– Les sortides de la secció de muntanya estan obertes a tothom, però tenen prioritat per anar-hi els socis del club. Els no socis quedaran en llista d’espera fins pocs dies abans de la sortida, en què se’ls confirmarà si tenen plaça o no.
– Els coordinadors de les sortides no són els responsables de les sortides, ja que la seva funció es limita a proposar una sortida, buscar el lloc per dormir o suggerir la ruta.
– Ens trobarem el dijous 27 de setembre a les 20:45 h al Club per acabar de concretar els darrers detalls de la sortida.

Coordinació
Rosa Salas: moc.liamtohnull@tracirsalas.airamasor

El formulari d’inscripcions s’obrirà el dimecres 19 de setembre de 2018 a les 23h, aproximadament.

Les dades personals seran gestionades mitjançant Google Drive i comunicades a tercers amb la finalitat de gestionar les inscripcions. Pots exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició a: tac.aicargecnull@aicargec.

https://goo.gl/forms/ew9cCxJI5dtDgS5f1

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra. política de cookies, premi l'enllaç per a més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies