Skip to main content

Els dies 8 i 9 de Juliol farem la propera sortida del cicle de sortides de btt del CEG. Aquesta sortida, que estava prevista al Montseny, la farem al Pirineu degut a la calor.

La ruta ens portarà a fer una travessa per la vall de Santa Magdalena, al Parc Natural de l’Alt Pirineu. El recorregut serà circular i començarà i acabarà a Sant Joan de L’Erm, fins a on ens desplaçarem en cotxe.

És una ruta de dos dies, ens allotjarem divendres a Sant Joan de L’erm i dissabte a les Bordes de Tressò.

La sortida serà per pista i corriolets, tot tipus de terreny i de nivell alt, S3. Es plantejarà una opció més curta tots dos dies en funció dels participants.

RECORREGUT APROXIMAT:

DIA 1:
E1 Passarem pels colls de Ras de Conques, Grau, Ares (on comença l’opció curta), Laquell i coll de Conflent.  Enllaçarem les dues opcions per fer el coll de Creu de Badet i So abans de baixar cap a les Bordes de Tressò (43 km +1600m).

DIA  2:
E2 Bucle circular cap a la vall Ferrera  amb dues opcions de pista o sender. Per pista baixant per Montesclado i pujant per Alendo i Ferrera (47km +1750m). Per sender fins a Tírvia i pujant per Montesclado (52km +2100m)

ALLOTJAMENT:

Allotjament dissabte a les Bordes de Tressò en MP 45€. Els que vau venir a l’hivern amb esquís segur que encara no ho heu pogut oblidar… Cal dur sac de llençol, tovallola i banyador que hi haurà banyet als gorcs!
Allotjament divendres al Refugi de la Basseta a Sant Joan de l’Erm Mp 30,30€ a la mansarda. També hi ha l’opció de pujar dissabte matí aviat, són 3h de cotxe. La idea és començar a pedalar a les 8h30.

MOLT IMPORTANT: Pel que hem vist a les últimes sortides hi ha molta dificultat amb la logística de cotxes perquè és clar, no tots tenim furgos ni portabicis per dur moltes bicis a cada cotxe. Hem estat valorant de llogar una furgo per poder solucionar el tema. És molt important per tal de poder-ho gestionar amb temps que a principi de la setmana vinent puguem tancar inscripcions.

L’itinerari pot tenir variacions segons les condicions de climatologia, sempre mantenint el nivell de dificultat previst. Els socis del CEG tenen prioritat en les inscripcions. És obligatori tenir la llicència federativa i portar tot el material necessari. Aquesta no és una sortida guiada, els coordinadors tenen la funció de proposar itinerari i organitzar la logística.

Us podeu inscriure en el següent formulari:


  Club Excursionista de GràciaAltre


  Sóc del Grup de bttNo sóc del grup de btt


  Tinc prou experiència en bttTinc alguna experiència en bttHe sortit poc o mai en btt


  Recordeu que és obligatori tenir l'assegurança, el coordinador de la sortida pot demanar-vos que acrediteu que la teniu vigent.
  FEEC Mínim Modalitat CAltra Federació modalitat C o equiparableEm vull fer l'Assegurança temporal de dos dies


  Em comprometo a portar a la sortida el material necessari i obligatori: Bicicleta, Casc, Calapeus (automàtics o no), bidó d'aigua, llum i frontal *

  SiNo

   


  Grup de BTT del CEG