PASSATGE MULET, 4 - 08006 - BARCELONA - TEL. 93.237.86.59 / cegracia@cegracia.cat

Sortida Alta Muntanya al gran Pic Eriste (3053m) i Eriste sud (3045m) el 21 i 22 de juliol

By 9 juliol, 2018Destacat, Muntanya

El proper cap de setmana 21 i 22 de juliol de 2018, la Núria Puig ens proposa anar a visitar i gaudir de Parc Nacional Posets – Maladeta, i ascendir dos 3000 emblemàtics, el Gran pic Eriste (3.053m) i l’Eriste Sud (3.045m).

PROGRAMA I RUTA PREVISTA
Sortirem de Barcelona dissabte 21 de juliol a les 8:00h per anar direcció a San Juan de Plan, fent parada pel camí. Farem un reconeixement de la vall desplaçant-nos per diferents indrets: coll d’Añes-Cruces o la cabana que hi ha cap el coll de Biadós, on podrem gaudir d’unes bones vistes del Bachimala i del parc nacional, al mateix temps que serà un bon escalfament per l’endemà.

Dormirem al càmping el Forcallo a 1600 m. (a 1 km del refugi) amb possibilitat de sopar-hi qui ho vulgui.

Diumenge 22 ens llevarem ben d’hora per anar a fer l’ascensió del Gran Eriste (3053m), i si el ritme és bo, aprofitant que el dia és llarg, intentarem coronar l’Eriste Sud (3045m).

ASCENSIÓ 
Dissabte: +500m  (aprox. 2 hores)
Quan arribem a la zona, farem un reconeixement de la vall desplaçant-nos per diferents indrets: coll d’Añes-Cruces o la cabana que hi ha cap el coll de Biadós,

Diumenge: +1500  – 1500  (aprox. 10 hores)
El diumenge serà el dia fort de la sortida. Sortirem ben d’hora cap el refugi (1730m) i seguirem per la vall de Millars, a la dreta del barranc de la Ribereta, fins a l’Ibon de Millars (2360m). Rodejant un contrafort accedirem a l’Ibon de Leners (2515m) per, amb una senzilla trepada, arribar al Gran Pic d’Eriste. Si l’horari ho permet retornarem per la via d’ascens i avançant cap al sud flanquejarem fins agafar l’aresta del cim  de l’Eriste Sud.

ALLOTJAMENT
Camping El Forcallo.
Dormirem en tendes de campanya!!
Preus: Allotjament: 4,60€ per persona, 4,60€ per tenda i 4,1€ per cotxe. Sopar: 14,5€.

MATERIAL IMPRESCINDIBLE:
– Grampons
– Piolet
– Casc
– Caldrà dur tendes per tots els participants, sac de dormir i roba d’abric per passar la nit a 1600m.
– El sopar de dissabte es pot fer al càmping. La resta d’àpats caldrà portar-los de casa, com també l’aliment que es necessiti per a fer l’ascensió.

REQUISITS:
– Disposar d’una assegurança vigent per poder realitzar l’activitat. Qui no disposi d’assegurança ha de fer una llicència temporal dijous abans de la sortida a la reunió que farem al Club. Ningú pot assistir a la sortida sense assegurança.
– És imprescindible tenir experiència en sortides d’alta muntanya, ser àgil en l’ús de grampons, haver practicat l’autodetenció amb piolet i estar en bona forma física.
– Puntualitat
– Acceptar les condicions del formulari d’inscripció.
– Sortida limitada a 16 persones.

ALTRES DADES:
– Anirem amb cotxes particulars. La despesa del quilometratge de tots els cotxes es comptabilitzarà a 0,18€/km.
– El que fareu a través del web és una preinscripció. La inscripció no serà ferma fins que el coordinador no us confirmi que teniu plaça.
– Les reserves, inclòs la paga i senyal, es faran a través del Club per totes les persones inscrites. La persona que s’inscrigui es compromet a pagar aquests diners tot i en el cas que la sortida s’anul·li o la persona no vingui, a no ser que l’allotjament retorni els diners avançats. Es reclamarà l’import de la reserva avançada pel Club a les persones inscrites.
– Les sortides de la secció de muntanya estan obertes a tothom, però tenen prioritat per anar-hi els socis del club. Els no socis quedaran en llista d’espera fins pocs dies abans de la sortida, en què se’ls confirmarà si tenen plaça o no.
– Els coordinadors de les sortides no són els responsables de les sortides, ja que la seva funció es limita a proposar una sortida, buscar el lloc per dormir o suggerir la ruta.
– Ens trobarem el 19 de juliol a les 20:30h al Club per acabar concretar els darrers detalls de la sortida.

Coordinació: Núria Puig: moc.liamgnull@giupun

El formulari
El formulari d’inscripcions s’obrirà el dimecres 11 de juliol de 2018 a les 23h, aproximadament. Les dades personals seran gestionades mitjançant Google Drive i comunicades a tercers amb la finalitat de gestionar les inscripcions. Pots exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició a:  tac.aicargecnull@aicargec.

https://goo.gl/forms/YbekpAG9cfCAi1Jz2

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra. política de cookies, premi l'enllaç per a més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies