Skip to main content

Nova sortida de la secció de Senders!
(més informació sobre el grup clicant aquí)

 • Inici: 9/10/2022
 • Duració: 1 dia (efectiva: 5 hores)
 • Lloc i hora de trobada: al punt de sortida habitual de l’Avinguda Vallcarca amb carrer Velázquez (davant de la Biblioteca Jaume Fuster de la plaça Lesseps)
  Hora de trobada: 7:15 (l’autocar sortirà a  les 7:30 h. Sigueu puntuals!
  Hora prevista de tornada: entre les cinc i les set del vespre.
 • Inscripcions: A partir del dia de publicació, fins al diumenge anterior a la sortida.
  *Inscriu-te a través del formulari al final d’aquesta pàgina

Descripció i ruta

 • Distància: 10,5 km
 • Desnivell: +/-680 m
 • IBP: 67

Breument, recorrerem la versió actual de la pujada a Montserrat per la Drecera dels Tres Quarts, des de Monistrol. Baixarem pel Camí de l’Àngel.

Coincidint amb el Centenari del CEG, fem la darrera etapa de la nostra Matagalls-Montserrat, i ens afegim al Dinar de Germanor organitzat a monistrol, pel Club. Al llarg de les diverses etapes, hem volgut recuperar traçats emblemàtics d’aquesta prova. Volem evitar que es perdin pel pas del temps i les restriccions d’aquesta prova multitudinària.

Aquesta etapa final fa la pujada a Montserrat per l’anomenada Drecera dels Tres Quarts, seguint el traçat del GR-5. És una pujada exigent però curta (uns 4 km)

Esmorzarem en un punt de la pujada o, si anem bé de temps, en arribar a Montserrat.

Com que acabarem la jornada amb el Dinar de Germanor del nostre Centenari, al poliesportiu de Monistrol, us proposem fer la baixada seguint el Camí de l’Àngel, una altra de les rutes tradicionals per accedir a la muntanya de Montserrat des de Monistrol.

Tot i que el recorregut no és excessivament llarg, transcorre per corriols estrets i amb alguna pendent pronunciada. Aconsellem l’ús de bastons de muntanya. També, a la baixada, passarem per un tram curt de grapes, de poca complicació.

Serà una jornada memorable en què totes les seccions del CEG es trobaran a Montserrat fent les activitats que els són pròpies.

Tot plegat culminarà amb el Dinar de Germanor, una oportunitat immillorable per compartir les experiències d’aquest any de celebracions amb totes les companyes i companys del club. Aquest dinar consistirà principalment en una paella, i es farà en un espai adjacent al Pavelló Esportiu Municipal Pau Ribas (veure ubicació al mapa)

IMPORTANT: cal que us apunteu al dinar del club per separat i en feu el pagament seguint les instruccions que el CEG va enviar fa uns dies. Trobareu un enllaç al formulari d’inscripció al dinar al final d’aquesta pàgina.

Us hi esperem, no us ho perdeu!

Us proporcionem un track amb el recorregut proposat, complet. Ens reservem la possibilitat d’introduir-hi modificacions sobre la marxa, en cas d’imprevistos. Per a la bona marxa de l’activitat, entenem que els participants es comprometen, excepte casos de força major, a realitzar l’activitat completa i a seguir les indicacions dels responsables de la sortida.

Aquesta sortida només està oberta a socis del CEG.

1. Inscriu-te a la Sortida

2. Inscriu-te al Dinar de germanor

Download file: CEG PUJADA A MONTSERRAT CENTENARI.gpx
DESCARREGA'T L'ANÀLISI IBP EN PDF
DESCARREGA'T EL PLÀNOL EN PDF

Requisits

 • Material necessari:
  Mascareta obligatòria a l’autocar.
  Cal portar també aigua, fruita o el què cregueu convenient per esmorzar. No cal portar dinar, a l’hora de dinar, ens afegirem al Dinar de Germanor que organitza el CEG a Monistrol, amb motiu del Centenari. També recomanem gel hidroalcohòlic i bastons de senderisme. Material de muntanya habitual preveien possibles canvis de temps.
 • Assegurança:
  Cal disposar de l’assegurança vigent per poder realitzar l’activitat.
 • Allotjament:
  No hi ha pernocta.
 • Límit de places:
  Màx. 60 places
 • Preus:
  Socis: 8€ / Socis sense llicència federativa: 14€

Informació important

 • Places limitades: màxim 60. Un cop exhaurides les places es farà una llista d’espera per si hi ha alguna baixa.
 • Aquesta activitat està reservada exclusivament per als socis i sòcies del Club Excursionista de Gràcia.
 • És obligatori tenir la llicència federativa, en cas de no disposar de llicència anual se n’haurà de tramitar una de temporal per al dia de l’activitat.

Com em puc inscriure?

La inscripció es fa en 2 passos i no està completa -no tens plaça- fins haver completat els dos passos. Cal fer els dos passos en l’ordre indicat:

SOCIS:

 1. Inscriu-te al formulari, al final d’aquesta pàgina.
 2. fes el pagament a través d’una transferència, com s’indica més avall

NO SOCIS:

Aquesta activitat està reservada només a socis del CEG. Si ens vols plantejar un cas especial, envia’ns un correu a tac.aicargecnull@srednesedpurg, i et respondrem el més aviat possible.

Preus:

 • Socis: 8 €
 • Socis, sense Llicència Federativa: 14 €

Pagament: s’ha de realitzar al compte de Senders. Teniu dues opcions:

 1. com a pagaments a “Tercers” per La Caixa (codi d’entitat: 0107938)
 2. o per transferència bancària al compte: ES 03 2100 0850 1202 00 38 5140

No cal que ens feu arribar el comprovant del pagament per correu electrònic.

   IMPORTANT: descarregueu i llegiu les condicions generals de la sortida per conèixer els detalls relatius al pagament, possibles anul·lacions, devolucions, tramitació de l’assegurança temporal, etc.

Anima’t i participa a la sortida!

👇EMPLENA EL FORMULARI TOT SEGUIT CLICANT EL BOTÓ “Inscriu-te a la sortida” 👇

1. Inscriu-te a la Sortida

2. Inscriu-te al Dinar de germanor