Skip to main content

Presentació de la nova Junta del CEG i entrega d’insígnies

Ahir 14 de març, es va fer al Club la presentació de la nova junta directiva i l’entrega d’insígnies a 6 socis que han estat membres del club durant 50 i 25 anys.

La nova junta va expressar el seu compromís i gratitud cap al club en un discurs emocionant, destacant la importància de preservar i reforçar els valors i la comunitat que s’han construït al llarg dels anys.

“Estimem el club, forma part de nosaltres. Ens preocupa que es pugui perdre tot el valor que s’ha creat al llarg de tants anys amb l’esforç, la il·lusió i la generositat de socis i sòcies”, va expressar la junta directiva.

La junta directiva es va comprometre a treballar perquè el club segueixi prosperant. En un primer moment, se centraran a entendre la situació actual i organitzar l’estructura interna del club, i, un cop establerts, els principals objectius  inclouen l’optimització de l’organització del club, la simplificació de tràmits i processos, millores informàtiques, la promoció de la participació dels socis en activitats i voluntariat, incrementar la interacció entre les diferents seccions del club i continuar explorant opcions de millora per a la seu social. També van destacar la importància de la formació per garantir la seguretat en les activitats de muntanya.

Aquest esdeveniment marca l’inici d’una nova etapa per al club, plena d’oportunitats per créixer, reforçar la comunitat i seguir gaudint plegats de totes les activitats i sortides que el club ofereix.

#escatesdunapinyaJunta 
#MaiEnrera