Biblioteca electrònica de les publicacions del Club Excursionista de Gràcia

Serra de l’Obac – Pics Veterans i Gemelos – Aix des Thermes – Franciac

Butlletí 154

 

A les portes del 2019 fem un cop d’ull a l’activitat del Club, totes les seccions estan actives proposant sortides, fent cursos i activitats socials de tota mena, tot plegat fa que la massa social del Club augmenti, pausadament però constant. Anem augmentant la participació de les dones i el jovent i estem raonablement ben ubicats en les xarxes socials i la presència a Internet.

La nostra missió com a club és continuar la promoció de les activitats de muntanya en un món amb canvis de paradigmes constants, la societat evoluciona, les famílies també i la tecnologia ha fet canviar el comportament de les relacions socials i encara més el farà canviar, els valors però resten allà. El respecte a la natura, la descoberta i l’aventura, la companyonia i l’amistat i l’estima al país.

El repte és continuar amb la nostra tasca, sabent interpretar els canvis i els nous escenaris socials i, al mateix temps, reivindicar el nostre passat i la tasca feta per la gent del CEG en el passat.

A les portes del 2019 moltes incògnites tenim al davant i les afrontarem a la nostra manera i si ens interpel·len cridarem Visca la Llibertat i Mai Enrera!!

 

Accedeix al Butlletí