Aquesta exposició commemorativa de la quarantena edició de la Matagalls Montserrat ha estat possible gràcies a la col·laboració desinteressada, la feina, la investigació, la cessió de fotografies, documentació i memòria, d’un munt de socis i amics del Club Excursionista de Gràcia que seria impossible anomenar un per un. Moltes gràcies a tots ells.

Amb tot aquest material físic i amb totes aquestes vivències, algunes viscudes personalment per nosaltres i d’altres de tanta gent que durant aquestes quaranta edicions ho ha fet, hem hagut de fer una tria per posar-ne una petita part i el resultat és el que podeu veure i consultar a l’exposició física i la virtual. No us imagineu quantes coses hem tornat a desar als arxius sense poder-les compartir ara mateix. I és que quaranta edicions en són moltes! Tanmateix aquesta experiència de l’exposició virtual ens permet anar incorporant informació, ja de manera més pausada, sense les preses de la data concreta.

D’aquesta tria, coordinació, anades i vingudes, missatges, trucades i posada en escena de l’exposició commemorativa ens n’hem encarregat el Jordi Colomer, l’Eli Cornado, el Xavi Garcia, l’Arnau Guardiola, el Javier Rodríguez, el Ricard Martínez, la Laura Pla i en Genis Parra.

Volem agrair les aportacions fotogràfiques i de documents del Carles Albesa, Toni Vives, Jordi Colomer, Manel Arnau, Anna Mesalles, Eli Cornadó, Francesc Sanaüja i Xavier Capdevila.

I un immens agraïment als organitzadors/es, voluntaris/es que ha treballat per fer possible les 40 edicions de la Travessa Matagalls-Montserrat.

 

 
  Tornar a l’Índex
65
SORTIDES
268
ACTIVITATS
37
XERRADES
439
AGRUPACIONS
CEG
4 gener, 2021

Ens ha deixat en Carles Albesa, mestre i referent del Gràcia i la Matagalls-Montserrat

CEG
23 desembre, 2020

Nadal al CEG

CEG
10 desembre, 2020

Llicències federatives 2021

CEGEsquí
10 desembre, 2020

III 8Cims

Ja tenim la temporada aquí, la neu i les primeres oportunitats de fer cims i…

CEGSenders
9 desembre, 2020

Sortida del grup de Matinals: La Floresta -Les Planes

CEG
2 desembre, 2020

Indòmit: el nou projecte de Jaume Jubert, Ricard Martínez i Francesc Daví