Biblioteca electrònica de les publicacions del Club Excursionista de Gràcia

Pedalant per les muntanyes de Prades

Butlletí 161

Aquest any 2022 i gràcies al control de la pandèmia i a l’esforç de la ciutadania en general per mantenir certes mesures de prevenció, el nostre horitzó muntanyenc s’ha eixamplat i per fi gran part de les nostres expectatives, a dia d’avui, s’han complert.

Iniciàvem l’any amb les portes del Centenari per obrir i amb prou feina vam ser rebuts, els mesos d’octubre i desembre de l’any anterior, a l’UFEC i al Parlament. L’ambició de fer moltes coses ja projectades al dossier del Centenari, ens impulsava a treballar amb totes aquelles persones que s’anaven afegint a aquelles activitats que, treballades per Junta Directiva i Seccions, formaven un conjunt engrescador. D’aquestes activitats, no comentarem res en aquesta publicació i ho deixarem pel 2023. Tot i això, esperonem a qui encara no ha participat en cap activitat del Centenari perquè formi part d’aquesta commemoració en la qual hi ha cabuda per tothom.

Tanmateix, en un any en què les activitats programades s’han desenvolupat amb un èxit raonable, durant els mesos de novembre del 2021 i març, juliol, agost i setembre del 2022, ens entristien les notícies del traspàs dels nostres amics i consocis Robert Spoerry Stangle, Manel Edo Rubio, Mercè – Solans Martínez, Josep Roca Ortiz i Jaume Mas Ramón. Tots ells fidels col·laboradors del Club.
El seu bell record restarà entre nosaltres.

Accedeix al Butlletí