Biblioteca electrònica de les publicacions del Club Excursionista de Gràcia

Diada del Club 2020 – Cursa STAFETTVASAN – Serra de Lleràs – Coma de Barilles – 30 aniversari Muztagata

Butlletí 159

CANVIS AL CEG

El passat 10 de desembre, a les 19 hores, a la Vil·la Urània va tenir lloc l’assemblea general extraordinària del Club Excursionista de Gràcia. Entre d’altres, un dels temes de l’ordre del dia va ser el relleu de la Junta directiva del Club. Davant un nombrós grup de socis assistents, va ser el moment d’acomiadar l’antiga Junta directiva, a qui se li va agrair la seva implicació durant aquest temps.
Es va presentar la nova Junta directiva del CEG, formada per un equip de persones de diverses generacions, que s’incorpora al càrrec amb motivació i molta energia. Es comprometen a seguir tirant endavant de la nostra entitat amb la intenció de fomentar un tracte més proper amb els socis. La nova Junta s’implicarà en diverses línies de treball, una de les quals serà la reforma integral de la seu. La nova Junta està formada per les següents persones:
José Francisco Lloret Moreno President
Montserrat Freixas Solé Vicepresidenta
Imma Tejero Cullell Secretària
Montserrat Olivella Busquets Tresorera
Abel Valadez Gutiérrez Comunicació
Joan Manuel Alarcón Castillón Publicacions
Josep Arisa Molas Serveis Generals
Eduard Aguirre Ruiz Manteniment
Frederic Lanzaco Puig Formació
Rosa Maria Miró Pelechà Formació
Oliver Solis Navarrete Formació
Un altre canvi important correspont al butlletí Mai Enrera. A partir d’ara, rebreu aquesta publicació en edició digital, a excepció de tots aquells socis que ho sol·liciteu o bé que no disposeu de correu electrònic. Aquesta mesura s’ha pres amb l’objectiu de vetllar per la sostenibilitat ecològica i estalviar recursos econòmics de l’entitat. Esperem que aquest canvi sigui assumit positivament.
Com que es tracta d’una publicació que editem entre tots els socis, aprofitem l’avinentesa per a demanar-vos la vostra col·laboració en l’edició d’aquest butlletí. És important que ens feu arribar escrits relatant les vostres activitats, ja siguin de caminades, escalades, rutes amb bicicleta, etc. Totes les iniciatives seran ben rebudes per nosaltres i també estem oberts a noves propostes.

 

Accedeix al Butlletí