cegracia@cegracia.cat | (+34) 93 237 86 59

Nova Junta a la Secció de Muntanya

By 5 març, 2018Destacat, Muntanya

El passat 28 de febrer de 2018 es va celebrar l’Assemblea Ordinària de la Secció de Muntanya del Club Excursionista de Gràcia en la qual es va presentar la memòria de les activitats del 2017; l’estat de comptes i el calendari d’activitats fins al juliol del 2018. Les assistents van aportar comentaris i suggeriments que van ser debatuts. També es va votar, per unanimitat, una proposta de nova candidatura.

Tal com s’havia informat en el moment de convocar l’Assemblea, la Junta encapçalada per la Regina Tomamorell, acabava el seu mandat el 28 de febrer i s’obria un període per presentar candidatures fins al dia de l’Assemblea. Es va rebre una proposta de candidatura que va ser votada i proclamada com a nova Junta.

Junta 2018: som-hi!
La nova Junta està formada per la Laura Pérez amb el càrrec de Tresorera; en Ricard Campos com a Secretari i l’Arnau Guardiola com a President. Tant la Laura com l’Arnau ja formaven part de l’anterior Junta amb els càrrecs de Tresorera i Vocal, respectivament.

Des de la nova Junta ens comprometem a:
– Continuar amb el calendari d’activitats de mitja muntanya (11 sortides a l’any) i d’alta muntanya (11 sortides a l’any).
– Continuar oferint formació relacionada amb l’alpinisme: alpinisme I, alpinisme II i algun monogràfic (vies ferrades, crestes…) ja sigui acompanyats d’altres clubs i/o institucions o sols.
– Potenciar l’intercanvi de coneixements i d’experiències mitjançant xerrades, xarxes socials…
Gestionar els ingressos de la secció mitjançant bonificació de cursos o beques a certs cursos (Curs de Medicina i Socors de Muntanya, cursos de l’Associació per al Coneixement de la Neu i les Allaus, de la FEEC…).
– Potenciar els suggeriments: bústia de consultes i assemblea.
– Reivindicar la secció com una de les més nombroses del club.

Des de la nova Junta volem fer un reconeixement a l’anterior Junta. Sense la feina de la Regina, l’Andrés, la Laura, el Xavi, en Josep i la Consol, no hauria sigut possible trobar-nos on ens trobem.

Tenim un calendari de sortides consolidat i on les places s’exhaureixen ràpidament. Tenim formació, alguna amb més èxits que d’altres. Tenim una massa de més de 400 membres. Tenim entrades de nous membres. Tenim un encaix en el del club que no hem d’oblidar i que hem de gestionar. Confiem que el que tenim ara ho podem mantenir, sense totes vosaltres no serà possible: som-hi!!

Laura, Ricard i Arnau, març de 2018

En Ricard, l’Arnau i la Laura al Vertice de Anayet. Foto: Laura Pérez, febrer 2018

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra. política de cookies, premi l'enllaç per a més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies