cegracia@cegracia.cat | (+34) 93 237 86 59

Indòmit: el nou projecte de Jaume Jubert, Ricard Martínez i Francesc Daví

By 2 desembre, 2020CEG

Tres socis del CEG han engegat un projecte "d'altes cotes" per confegir un llibre amb itineraris d'esquí de muntanya al Pirineu: Indòmit.

La guia vol ser un referent per donar a conèixer camins poc explorats o poc coneguts per al gaudi dels aficionats a l'esquí de muntanya.
Els tres impulsors i creadors del projecte són tres socis de la secció d'esquí de muntanya, entre d'altres, un d'ells president del Club entre 2016-2019. Han publicat el projecte a la plataforma catalana de finançament col·lectiu TotSuma.cat i sembla que van a bon ritme..
Esperem que aquest recull d'itineraris de la zona pirenaica arribi aviat a les llibreries amb els primers tous de neu i l'inici de la temporada d'esquí.
Molta sort i mai enrera!!

Si vols ajudar a fer possible aquest projecte fes clic al botó i participa amb la teva aportació:

Indòmit explicat pels seus protagonistes

Esquí de muntanya indòmit
És el títol per a un llibre amb itineraris d'esquí de muntanya al Pirineu. El títol reflecteix el caràcter de la guia; itineraris poc concorreguts, no gaire o gens publicats, sovint feréstecs, amb racons amagats i grans descensos.
La guia abasta cims del sud i del nord del Pirineu entre el massís del Canigó i la Val d'Aran/Coserans. 60 propostes de sortides d'un dia, travesses i circulars. La guia inclou què ens motiva a fer cada itinerari i una fitxa tècnica i descripció de cada recorregut. Ho acompanyem amb fotografies i dibuixos originals de cada proposta que segur us faran ganes d'anar-hi a obrir traça.
Els autors de la guia som membres de la secció d'esquí del CEG, Cegesqui. Jaume Jubert, Francesc Daví i Ricard Martínez.
Hem escollit aquest format d'autoedició per fer una guia a la nostra mida i amb un format poc habitual. Amb la vostra ajuda farem possible l'edició i us oferim l'oportunitat de tenir un original dels dibuixos que acompanyen a la guia fets pel Francesc Daví. Els dibuixos estan fets amb tècnica de llapis i tenen una mida aproximada de 13X8 cm. Si escolliu l'opció de recompensa d'un exemplar de la guia i un dibuix, a la descripció us dirà de quin dibuix es tracta i el podeu consultar al blog. Anirem canviant els dibuixos a mesura que es vagin seleccionant. De moment no us diem de quin itinerari és cada dibuix, per no desvetllar el contingut de la guia, encara que alguns sabreu identificar la zona. La nostra previsió, un cop finalitzat el període de micromecenatge, és tenir el llibre imprès a inicis de l'any 2021.

Gràcies !!