Skip to main content

8è CURS DE DESCENS DE CANYONS I ENGORJATS. NIVELL 1.

Inscriu-te al pròxim curs de nivell 1 i sigues totalment autònom!

El nostre objectiu és iniciar-te en la pràctica d’aquest esport per gaudir de forma apassionada de l’activitat amb seguretat i autonomia.

QUÈ ÉS EL DESCENS DE CANYONS I ENGORJATS

És una pràctica esportiva consistent en la progressió per canyons o barrancs, llits de torrents o rius de muntanya, a peu o nedant, i que compta amb diferents tècniques i materials propis i ben diferenciats.

OBJECTIUS DEL CURS

L’objectiu general del curs és iniciar els alumnes en la pràctica d’aquest esport, permetent-los adquirir els coneixements teòrics i pràctics necessaris per gaudir d’aquesta activitat apassionant amb la màxima seguretat i autonomia.
Classes teòriques: 24 (tarda) i 25 (matí) de maig.
Classes pràctiques: 25 i 26 de maig, 8 I 9 de juny.

PROGRAMA DEL CURS

Les xerrades teòriques es faran de forma PRESENCIAL i són obligatòries.

CLASSES TEÒRIQUES

Divendres 24/5/2024 (a partir de les 19 h): “Història Ecologia i Protecció del medi 1” i  “Seguretat i Prevenció d’accidents 1”. (inclou pernoctació al Refugi Vallirana)

Dissabte 25/5/2024 (a partir de les 8 h):  Material 1 “Tècniques de progressió SENSE corda 1” i  “Tècniques de progressió AMB corda 1”. (inclou pernoctació al Refugi Vallirana)

SORTIDES DE PRÀCTIQUES

Dissabte 25/5/2024 Parets de Vallirana [Vallirana]
Diumenge 26/5/2024 La Fou de Tous [St. Martí de Tous]
Dissabte 8/6/2024 Barrancs pel Pirineu (*)
Diumenge 9/6/2024 Barrancs pel Pirineu (*)

*Es farà seguiment meteorològic per poder fer barrancs amb aigua. Graduació màxima dels barrancs V3-A3-III

POSSIBLES VARIACIONS DEL CURS

El lloc de les sortides pràctiques poden variar en funció de la meteorologia, el cabal dels rius i la situació climàtica actual.

Preus*

100€ socis / 140€  No socis

*El preu inclou el material necessari per a les activitats. No inclou dietes, llicència, desplaçaments, allotjament ni roba personal.

Inscripció

  • Un cop ompliu el formulari d’inscripció rebreu un email amb la confirmació de la matrícula i les instruccions per a efectuar el pagament.
  • Com és un curs homologat per la Federació Catalana d’espeleologia cal disposar de llicència federativa d’ells (FCE) que cobreixi l’activitat en vigor, es tramitarà la federativa si no teniu.
  • Places limitades.

Contacte

tac.aicargecnull@eig