Skip to main content

Requisits

Material necessari:

 • Bicicleta
 • Motxilla
 • Roba per mitja muntanya (folre polar, jaqueta paravent, botes o calçat per fer trekking, impermeable)
 • Dinar de carmanyola o entrepà
 • Crema solar, ulleres de sol i gorra
 • Casc de bici
 • Guants de bici (opcionals)
 • Cantimplora per a tot el recorregut (hi ha fonts pel camí)

Cadascú es farà càrrec de la bici. Es poden portar bicis particulars o llogar. També caldrà dur casc de bici i material bàsic per reparacions si es porta bici pròpia.

La reserva de les bicicletes de lloguer és a càrrec de cada participant, i és relativament senzill trobar locals propers que prestin aquest servei:

Cada participant es farà responsable tant de la reserva com del pagament de les bicicletes amb la botiga.

Assegurança:
Cal disposar de l’assegurança vigent, en aquest cas la llicència C, per poder dur a terme l’activitat. Qui no disposi d’assegurança, haurà de pagar la temporal abans de la sortida.

 Desplaçament:
Bicicletes pròpies o de lloguer / transport públic.

 Allotjament:
No hi ha pernocta.

Nova sortida del grup de famílies del CEG

Més informació de la secció aquí

Informació bàsica:

 • Inici:29/1/2023
 • Duració: amb calma, incloent les parades 5-6 hores.
 • Lloc i hora de trobada: Estació del Prat de LLobregat a les 10h.
 • La idea és anar en tren fins al Prat i des d’allà passejar pels camins fins la platja del Remolar i tornar. Per qui ho desitgi, també es poden dur les bicis en cotxe o llogar-les al Prat mateix.
 • Desplaçament: Bicicletes pròpies o de lloguer.
 • Inscripcions: a partir del 19/01 fins al 23/01 (o fins a exhaurir places)
 • Edat recomanada: a partir de 6 anys per a infants que estiguin acostumats a anar en bicicleta. Els més petits haurien de ser portats amb cadireta o similar. Us demanem que respecteu les recomanacions d’edat.
 • Coordinació: Francesc Arbona

Descripció i ruta:

El proper 29 de gener us proposem una passejada en bicicleta pel Prat de Llobregat. L’excursió surt des de l’estació del Prat de Llobregat fins a la platja, passant per diversos miradors d’ocells i avions. La ruta té uns 25 km en total fins la platja del Prat i es pot variar en funció del nivell dels participants.

Pels més agosarats també seria possible sortir de Barcelona i trobar-nos al Prat.

I pels qui han de llogar la bici, si venen en cotxe es podria deixar a Cal Gana https://maps.app.goo.gl/s4krRxxDV3mVPztp8 i quedar amb la resta que vinguin en tren a la tenda de lloguer Ciclistyk (932 64 05 97) https://maps.app.goo.gl/v9jFDkkqvUnUFraZ7. Les bicis es lloguen per hores i màxim per dia serien uns 15 euros, qualsevol tipus de bici. Truqueu per a més informació i per reservar les bicis.

Sortint de l’estació, agafarem el passatge de l’estació en direcció al riu Llobregat, i després anirem per la vora del riu fins trobar la resta de companys i junt cap al mirador de Cal Lluquet, on opcionalment podem deixar les bicis i fer un recorregut a peu de 1 o 2 hores (depenent de la ruta) pels Espais Naturals del Delta del Llobregat. Hi ha diversos aguaits, cavalls i estanys. També es pot visitar la desembocadura del riu. Si no, podem seguir fins al Mirador de la Bunyola, i després passar per les casernes dels Carabiners i el Mirador del Semàfor.

Després anirem al mirador dels avions on podem quedar una estona observant com aterren els avions. Potser veiem un Jumbo!

Finalment, per la carretera de la platja arribarem fins la platja del Prat, on al final hi ha taules per dinar i si volem podem anar una estona a la platja.

La tornada es pot fer pel camí de la Bunyola fins a la ciutat, o tornar per la vora del riu i jugar a fer equilibris en uns troncs que hi ha al parc.

La passejada és d’unes 3 hores anant en bici. Cal afegir el dinar i les parades, que es poden allargar bastant depenent dels nens, i el tram que facem a peu per dins l’àrea protegida. A la prèvia vam estar unes 5 hores.

Distància i desnivell:
Uns 25 km en total. El terreny és totalment pla i molt fàcil.

Més informació al web:

https://barcelonacolours.com/ruta-en-bici-por-el-prat-de-llobregat/

Informació important

 • Les places són limitades.
 • Els socis i sòcies del Club Excursionista de Gràcia tenen prioritat en les inscripcions. Prioritats de participació: màxim 20  persones; socis del CEG prioritat sobre els qui no ho són; i ordre d’inscripció.
 • Un cop exhaurides les places es farà una llista d’espera per si hi ha alguna baixa.
 • Les persones coordinadores de les sortides no en són responsables de les sortides, la seva funció es limita a proposar una sortida o suggerir la ruta. La inscripció a l’activitat comporta l’assumpció de la responsabilitat de cada família.

Com em puc inscriure?

 • Inscriu-te a través del formulari, al final d’aquesta pàgina.
 • Teniu temps per decidir-vos fins al 23 de gener a les 22h
 • Uns dies abans de la sortida crearem un grup de WhatsApp per acabar d’organitzar-nos: concretar vehicles, horaris, etc.

El pagament de llicències federatives temporals es farà per avançat a tot estirar fins al dilluns previ a la sortida.

S’ha d‘enviar el comprovant de la transferència feta a la secretaria del centre tac.aicargecnull@aicargec. Si no s’envia el comprovant no podrem saber si s’ha fet el pagament i no garantirem que l’assegurança estigui tramitada (Depèn de les entitats bancàries el Club pot trigar 2 o 3 dies a rebre els diners).

Els preus de llicències temporals són:
SORTIDES D’UN DIA: 14,50€ SOCIS/16,50€ NO SOCIS

El compte per fer les transferències serà el de llicències:
ES80 2100 0807 72 0201149458

I el concepte NOM + COGNOMS TEMPORAL SORTIDA FAMILIES AMB DATA I NOM DE LA SORTIDA

Esperem que us agradi l’activitat programada!
Ceg Famílies

Per a més informació podeu contactar amb tac.aicargecnull@seilimaf.

Anima’t i participa a la sortida!

👇EMPLENA EL FORMULARI TOT SEGUIT CLICANT EL BOTÓ “Inscriu-te a la sortida” 👇