Skip to main content

Torna la neu i l'activitat a la secció d'esquí

Disponible el calendari 2022-23

36ª edició del Cicle de sortides d'esquí de muntanya
--

La secció d’Esquí de muntanya presenta el nou calendari 2022-23 de sortides, formacions i la V edició del repte 8Cims Especial Centenari!

Per 36a temporada, presentem un calendari amb propostes per a esquiadores i esquiadors de muntanya de tots els nivells, amb sortides de cicle previstes per a tots els mesos amb neu i 4 cursos per millorar el nostre nivell i anar a la muntanya de la manera més ben preparada i segura.

A més, enguany, i per V edició, presentem una proposta de 8Cims per fer al vostre aire amb qui vulgueu. Aquesta temporada, la proposta de cims gira al voltant del Centenari del CEG, pel que us proposem 8Cims triats per presidents del club en diverses etapes.

Trobareu el calendari al següent enllaç:

Calendari Esquí 2022-2023

Podeu consultar qualsevol dubte i posar-vos en contacte amb la secció d’esquí directament a, tac.aicargecnull@iuqse

Les activitats són obertes a tot el club i a aquells de fora del CEG que tinguin interès per participar-hi. No dubteu en contactar-nos per demanar qualsevol informació de sortides de cicle o cursos.

Els propers dies es publicarà la proposta de 8Cims al web.

Per als cursos, a mida que s’acosti la data d’obertura d’inscripcions, es publicarà al web la notícia amb els detalls i característiques de cada formació.