Skip to main content

Comunicat de la Coordinadora del CEG arran del traspàs de Jordi Coca Bayarri

Us comuniquem que el passat dia 10 de novembre va morir en Jordi Coca Bayarri, soci de la nostra entitat des de l’any 1975.

En Jordi i la seva esposa Teresa van fer-se socis del Club i van participar activament en les sortides organitzades per la secció d’acampada. Primer amb una tenda, després amb caravana.
En Jordi va ser secretari de la secció d’acampada, i per això va participar activament en la planificació i organització de les sortides de la secció: la col·laboració amb el càmping SolMar de Blanes, els diferents campaments d’estiu, les sortides que la secció organitzava durant l’any i també durant la Setmana Santa, on durant més de vint anys es van organitzar els intercanvis caravànings amb el Càmping Club de França.

Paral·lelament, en Jordi i la seva esposa van col·laborar en diferents activitats organitzades pel Club, com la seva participació des del seu inici a la Travessa Matagalls Montserrat, on ambdós estaven al control d’arribada, i hi van participar fins que l’edat els ho va permetre.
D’aquesta manera, volem retre el nostre sentit homenatge al Jordi, les nostres gràcies per haver estat membre de la família del club i el nostre sentit condol a la seva família i als amics.

Descansa en pau company.