cegracia@cegracia.cat | (+34) 93 237 86 59

Curs de seguretat en terreny d’allaus Nivells 1 i 2 – 2019

By 13 desembre, 2018CEG, Destacat, Esquí, Formació

Des de la Secció d’Esquí del CEG es vol fomentar la formació i la seguretat en la pràctica de l’esquí de muntanya. És per això que enguany proposem la possibilitat de realitzar als socis del CEG els cursos que ofereix l’ACNA en Seguretat en Terreny d’Allaus (STA) – Nivells 1 i 2.

Us adjuntem detallats en sengles documents el temari dels cursos que oferiran professors titulats de l’ACNA (Associació per al Coneixement de la Neu i les Allaus).

El curs de Nivell 1 constarà de 1 sessió teòrica el 31 de gener a les 20h a la seu del club, i el cap de setmana següent, 2 i 3 de febrer, es faran les pràctiques sobre el terreny amb un professor especialitzat de l’ACNA (Associació pel Coneixement de les Neus i Allaus).

El preu del curs de nivell 1 és de 140 € (desplaçaments, allotjament i àpats a part).

Es subvencionarà una part del cost del Curs als inscrits que siguin membres de la Secció d’Esquí (amb antiguitat com a Soci CEG i membre de la Secció d’Esquí anterior a 15/12/2018).

Aquí teniu el formulari per fer les inscripcions, que cal complimentar abans del 6 de gener (places limitades, per ordre d’inscripció).

També us proposem preparar el curs de l’ACNA STA – Nivell 2, destinat a totes aquelles persones que ja han realitzat el de Nivell 1, que tenen un ampli bagatge en muntanya hivernal i que volen aprofundir en el coneixement de la gestió del risc, nivologia i allaus.

El curs de Nivell 2 són 2 caps de setmana i un dia a la tarda. Les dates es concretaran si hi ha interessats, atès que aquest nivell té menys demanda. Si surt un grup suficient es miraria de fer el curs a la seu del CEG amb un professor exclusiu per al CEG.

Si no hi ha prou gent interessada per configurar un grup, s’oferirà una subvenció parcial als socis de la secció d’esquí del CEG (amb antiguitat com a Soci CEG i membre de la Secció d’Esquí anterior a 15/12/2018)  que el vulguin fer pel seu compte, inscrivint-se directament a un dels cursos oferts per l’ACNA.

El preu del curs és de 300 € (desplaçaments, allotjament i àpats a part).


 
Als inscrits us comunicarem el cost final dels Cursos en funció del nombre de participants i/o la subvenció aplicada,  juntament amb les instruccions per fer l’ingrés.

Esperem que sigui del vostre interès.

Bones traces!!!

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra. política de cookies, premi l'enllaç per a més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies