Skip to main content

Curs en Seguretat en Terreny d’Allaus – Nivell 1 (2023)

Des de la Secció d’Esquí del CEG es vol fomentar la formació i la seguretat en la pràctica de l’esquí de muntanya. És per això que enguany tornem a proposar als socis del CEG la possibilitat de realitzar el curs que ofereix l’ACNA en Seguretat en Terreny d’Allaus (STA) – Nivell 1.

En el següent enllaç trobareu els objectius i continguts del curs que oferiran professors acreditats per l’ACNA (Associació per al Coneixement de la Neu i les Allaus). 

El curs constarà d’una sessió teòrica en línia el 9 de febrer a les 19:30h, i el cap de setmana següent, 11 i 12 de febrer, es faran les pràctiques sobre el terreny amb un professor especialitzat de l’ACNA (Associació pel Coneixement de les Neus i Allaus).  

El preu del curs de nivell 1 és de 165 € (desplaçaments, allotjament i àpats a part). Pels socis de l’ACNA el preu és inferior, 135 €.   

 Se subvencionarà una part del cost del Curs als inscrits que siguin membres del CEG (amb antiguitat com a Soci CEG anterior a 31/12/2022).  

Aquí sota teniu el formulari per fer les inscripcions, que cal emplenar abans del 3 de febrer (places limitades, per ordre d’inscripció).

Als inscrits us comunicarem el cost final del Curs en funció del nombre de participants i/o la subvenció aplicada, juntament amb les instruccions per fer l’ingrés.  

Tot i que no l’organitzarem directament des de la secció, us animem també a fer el curs de l’ACNA STA – Nivell 2, destinat a totes aquelles persones que ja han realitzat el de Nivell 1, que tenen un ampli bagatge en muntanya hivernal i que volen aprofundir en el coneixement de la gestió del risc, nivologia i allaus.  

S’oferirà una subvenció parcial als socis de la secció d’esquí del CEG (amb antiguitat com a Soci CEG i membre de la Secció d’Esquí anterior a 31/12/2022) que el vulguin fer pel seu compte, inscrivint-se directament a un dels cursos oferts per l’ACNA. 

Esperem que sigui del vostre interès!