Skip to main content
Suma’t a la gran família de cuidadors de senders homologats!

Curs de cuidadors de senders

Des de la vegueria del Barcelonès ens fan arribar la informació del pròxim curs de cuidadors de senders, destinat a aquelles persones d’entitats del Maresme i Barcelonès interessades a formar part d’aquesta xarxa, així com als cuidadors actuals d’aquestes regions que desitgin actualitzar els seus coneixements.
La sessió teòrica es durà a terme de forma virtual dilluns 19 de febrer de 2024, a les 19:00h, amb una durada aproximada d’una hora.
Si algú no pot assistir en directe, la sessió quedarà enregistrada i podrem compartir l’enllaç perquè la pugueu veure en diferit. Caldrà sol·licitar la gravació a gro.ceefnull@senolecrab.1oiger.
En relació amb la part pràctica, informar-vos que tindrà lloc al Parc de Montjuïc, a Barcelona, durant el matí de dissabte dia 24 de febrer de 2024. Els horaris exactes i el punt de trobada es comunicaran durant la sessió teòrica de dilluns vinent.
Esperem que sigui del vostre interès!!
*Per confirmar la vostra assistència, us preguem que envieu un correu a gro.ceefnull@senolecrab.1oiger indicant el vostre nom i cognoms i entitat de la FEEC de la qual formeu part.