PASSATGE MULET, 4 - 08006 - BARCELONA - TEL. 93.237.86.59 / cegracia@cegracia.cat

Curs d’iniciaciació a l’esquí de muntanya 2013

By 23 desembre, 2012Esquí
Un any més la secció d’esquí del CEG us proposa un Curs d’iniciació a l’esquí de muntanya. Treballarem nocions bàsiques de progressió, material tècnic, meteorologia, allaus, seguretat, preparació de sortides. Amb l’objectiu de tenir les nocions mínimes per a la pràctica de l’esquí de muntanya de forma autònoma i amb seguretat.
 
Calendari:
Dimarts 29 de gener, dijous 31 de gener.
dilluns 4 de febrer, dijous, 7 de febrer.
Dilluns 11 de febrer 
(de 20 a 22h)
Caps de setmana: 2/3 i 9/10 de febrer, sortida opcional coincidint amb el cicle d’esquí de muntanya el 16/17 de febrer.
Matèries: Material i equipament. Coneixement del Medi de l’Alta muntanya hivernal. Seguretat a la muntanya. Primers auxilis. Preparació de sortides. Orientació, mapes i gps. Prevenció d’Allaus i rescat. Meteorologia i casos pràctics.
Lloc:
Les xerrades es faran a la seu social del Club Excursionista de Gràcia, passatge Mulet, 4 de Barcelona.

Els indrets de pràctiques es realitzaran al Pirineu Oriental i a l’Occidental i poden èsser modificats en funció de l’estat de la neu, la climatologia i la seguretat.

Hi haurà una part del contingut teòric del curs que es lliurarà i es treballarà telemàticament.
Preu:
La inscripció per als socis del CEG és de 90€ i de 150€ per als no-socis. El preu no inclou els desplaçaments, allotjaments a refugis ni àpats.
 
Normativa:
Per accedir al curs cal estar federat amb la modalitat d’assegurança D o equivalent.

Per a les pràctiques cal tenir tot el material obligatori des del primer dia: esquís amb fixacions de muntanya, botes, pells de foca, ganivetes, piolet, grampons, ARVA, pala i sonda.

Cal tenir un nivell mínim d’esquí que permeti el descens amb seguretat i agilitat per pistes vermelles. 

Els responsables del curs podran descartar la participació al curs d’alguna persona que no acompleixi aquests mínims, o bé no tingui el nivell físic adequat, o si no segueix les normatives i directrius del curs. 

 
Les places són limitades i es reserven per estricte ordre d’inscripció.

El termini màxim per a les inscripcions és el dijous 22 de gener.
Podeu fer la inscripció on-line clicant aquest enllaç: Inscripcions Curs Esquí de Muntanya 2013

 
Per més informació i inscripcions podeu adreçar-vos a la secció d’esquí de muntanya del CEG: tac.aicargecnull@iuqse o bé a la secretaria del Club per telèfon o personalment de dilluns a dijous de 18 a 22 h. al Passatge Mulet 4 de Barcelona, tel: 932378659.

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra. política de cookies, premi l'enllaç per a més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies