cegracia@cegracia.cat | (+34) 93 237 86 59

Curs de líder de grup de Descens de Canons

By 26 setembre, 2018CEG, Destacat, Formació, GIE

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

El GIE ja té un nou curset preparat!!!

Aquest cop de líder de grup de barrancs.

El curs es realitza seguint el pla formatiu de la FCE (homologat) i consta d’una part teòrica, que s’impartirà a la seu del CEG (Passatge Mulet nº4, Barcelona) els dijous 4 i 18 d’Octubre, a les 19:30h. Les classes són:

 

Material II
Tècniques de progressió amb corda II
Tècniques de progressió amb corda III
Socors i autosocorrs
Seguretat-Prevenció d’accidents II

 

Les sortides pràctiques es realitzaran els caps de setmana del 6 i 7 d’Octubre i  20 i 21 d’Octubre. El primer cap de setmana es faran pràctiques en parets. El segon cap de setmana es realitzaran dos barrancs, on els alumnes començaran a ser líders de grup, i per últim acabarem el curset amb un examen teòric.

 

El preu del curset és de 120€ per a socis i 160€ per a no socis.

El preu inclou: Material personal bàsic (arnés amb davallador i bagues d’ancoratge) i casc.

Queda exclòs del preu: El calçat, neoprè, escarpins, els desplaçaments, les dietes i l’assegurança.

Requisits: Tenir un nivell 1 o ser autònom en la progressió de canons i disposar de tarja federativa de la FCE.

 

Els participants han de ser majors d’edat. Els alumnes hauran de signar un full de consentiment informat que se’ls facilitarà a secretaria del CEG. Les sortides pràctiques són susceptibles de canvis depenent de la previsió meteorològica. Els organitzadors es reserven el dret de canviar d’activitat en cas d’impediment meteorològic. Els organitzadors es reserven el dret de no permetre la continuïtat del curs a alumnes que no segueixin les normes.

 

 

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra. política de cookies, premi l'enllaç per a més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies