cegracia@cegracia.cat | (+34) 93 237 86 59

Curs Barrancs Nivell 1

By 7 maig, 2018CEG, Destacat, Formació, GIE

Places complertes!!!!

 

Estrenem temporada amb curset!

 

Aprèn a ser autònom en el descens de canons i engorjats, aprèn les tècniques de ràpel i progressió per barrancs i converteix-te en el company de grup ideal dins un canó.

 

El curs es realitza seguint el pla formatiu de la FCE (homologat) i consta d’una part teòrica, que s’impartirà a la seu del CEG (Passatge Mulet nº4, Barcelona) els dijous 24 i 31 de Maig i 7 de Juny, a les 19:30h. Les classes són:

 

Història del descens de canons
Material I
Tècniques de progressió sense corda
Tècniques de progressió amb corda
Ecologia i protecció del medi
Seguretat-Prevenció d’accidents I

 

Les sortides pràctiques es realitzaran els caps de setmana del 26 i 27 de Maig i 2 i 3 de Juny. El primer cap de setmana es faran pràctiques en parets escola i el barranc del 3 en ratlla. El segon cap de setmana es realitzaran els Barrancs de Mas Calsan i la Gorga de les Anelles.

 

El preu del curset es de 100€ per a socis i 160€ per a no socis. Queda inclòs dins el preu el material personal bàsic (arnés amb davallador i bagues d’ancoratge), casc, neoprè, escarpins i llibre didàctic. Queda exclòs del preu el calçat, els desplaçaments, les dietes i l’assegurança.

 

Els participants han de ser majors d’edat. Els alumnes hauran de signar un full de consentiment informat que se’ls facilitarà a secretaria del CEG. Les sortides pràctiques són susceptibles de canvis depenent de la previsió meteorològica. Els organitzadors es reserven el dret de canviar d’activitat en cas d’impediment meteorològic. Els organitzadors es reserven el dret de no permetre la continuïtat del curs a alumnes que no segueixin les normes.